Tapani Kansan luksuskoti myynnissä - katso sisäkuvat!

Julkaistu:

Laulaja Tapani Kansan näyttävästä Villa Lyökkiniemestä otetut valokuvat paljastavat harvinaisen upean sisustuksen.
Katso kaikki kuvat täältä (oikotie.fi).

Hintalappu noin 425 neliön huvilalla on muhkea 2,45 miljoonaa euroa. Tonttia rannan läheisyydessä Lyökkiniemessä sijaitsevasta kohteesta löytyy 1445 neliötä.

Kiinteistönvälitysfirma Arvoasunnot LKV laittoi kohteen myyntiin elokuun 13. päivä, jolloin ilmoituksessa oli vain kuvia huvilan ulkoa. Arvoasunto on ensimmäistä kertaa julkisesti myynnissä.

Vaikka kolmikerroksinen omakotitalo Espoon arvoalueella Westendissä onkin vielä kaupan, kuhinaa asuntonäytöissä on riittänyt.

- Kohdetta on esitelty paljon. Järjestämme kohteeseen vain yksityisesittelyjä, joita on ollut parissa viikossa toistakymmentä. Tällaisella sijainnilla olevia arvokoteja ei ole paljoa myynnissä, eikä tällaista vanhaa taloa ja tyyliä yksinkertaisesti ole tarjolla, kohdetta myyvä Arvoasunnot LKV:n myyntipäällikkö Ilkka Pulkkinen kehuu.

Kymmenen huoneen huvilan sisustus on kuin välähdys kuninkaallisten lukaaleista. Värikkäät matot, taulut ja paljon käytetty kulta saavat kodin huokumaan ylellisyyttä.

Talossa on myös suurella todennäköisyydellä astellut vaikuttavia henkilöitä. Huvilan rakennutti heti sotien jälkeen 1946 muotitaiteilija
Kaarlo Forsman, joka järjesti näyttäviä pitoja aikansa silmäätekeville.

- Sisällä ollessaan voisi helposti kuvitella olevansa kartanossa tai vaikka linnassa, Pulkkinen kuvailee.

Myyntipäällikkö paljastaa, että kotia tuskin nähdään myyntipalstoilla enää kauaa. Villaan asettuu todennäköisesti uusi omistaja lähiaikoina. Hintaa pidetään alueelle kohtuullisena.

- Mikäli kauppasummasta ja kaupanehdoista päästään yhteisymmärrykseen, niin kodille saadaan pian uusi omistaja.

Kansa osti itse talon vuonna 1996 3,5 miljoonalla markalla, eli noin 600000 eurolla. Välittäjä kertoo lyhyesti, että kohde on myynnissä siitä syystä, että tilaa suuressa huvilassa ja puutarhassa on liiaksikin laulajalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt