Luvassa seksiä ja sekoilua – Joonas Saartamosta juoppohullu - Viihde - Ilta-Sanomat

Luvassa seksiä ja sekoilua – Joonas Saartamosta juoppohullu

Krista Kosonen nähdään naispääosassa Juha Vuorisen romaaniin pohjautuvassa elokuvassa.

9.9.2011 0:06

Kirjailija Juha Vuorisen menestysromaaniin Juoppohullun päiväkirja pohjautuvan elokuvan pääosaan on kiinnitetty yllätysnimi.

Runsaasti viinaa ja naisia nauttivaa Juha Bergiä esittää elokuvassa Joonas Saartamo, 31, joka on aiemmin nähty muun muassa elokuvissa Tyttö sinä olet tähti (2005) ja Menolippu Mombasaan (2002).

- Jonde oli kiistatta paras vaihtoehto viinanhuuruiseen rooliin. Hänellä on sellaista sydäntä, mitä rooliin kaivataan, Vuorinen sanoo.

Rooli on yksi Saartamon uran merkittävimmistä.

- Juoppohullun päiväkirjan fanikunta on mieletön, joten tämä on yksi isoimpia rooleja, mitä olen tehnyt tai tulen tekemään. Siksikin on mahtavaa olla tässä mukava, tämä on näyttelijän unelma.

Juoppohullun päiväkirjan naispääosaa esittää Krista Kosonen. Mikäli elokuvan tuottajien Juha Vuorisen ja Aleksi Bardyn sanaan on uskominen, ”Juoppiksen” elokuvaversiossakin nähdään rohkeita seksikohtauksia sekä runsaasti viinanhuuruista toilailua – aivan kuten itse kirjassakin.

Tiinan roolissa nähdään Krista Kosonen, joka ei saapunut eilen elokuvan lehdistötilaisuuteen.

– Odotan Joonaksen kanssa juoppohulluttelua kuin kuuta nousevaa! Hän sopii rooliinsa täydellisesti, kommentoi Kosonen tiedotteessa.

– Minusta on myös hienoa päästä mukaan nuoren teatteriohjaajan ensimmäiseen elokuvaan. Yhteistyö Laurin kanssa on hyvin inspiroivaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?