Järkyttävä "trendi" lasten kauneuskisoissa - katso kuvalinkki! - Viihde - Ilta-Sanomat

Järkyttävä "trendi" lasten kauneuskisoissa

Pienten lasten ehostaminen kauneuskilpailuja varten alkaa mennä liian pitkälle.

2.9.2011 14:25

Lasten kauneuskisoihin osallistuvan Maddy Jacksonin, 4, äiti Lindsay on saanut ihmisten vihat päälleen. Hän hankki pienelle tyttärelleen kisoja varten C-kuppia vastaavat tekorinnat sekä -takapuolen, kertoo Daily Mail.

Äiti halusi pukea tyttärensä näyttämään laulaja Dolly Partonilta. Toppausten lisäksi Maddy pukeutui valkoiseen kiharaan peruukkiin ja Barbie-tyyliseen tiukkaan pinkkiin mekkoon.

- Joidenkin mielestä tämä menee yli, mutta meille se on vain normaalia. Kun hän käyttää feikkitissejä ja feikkitakapuolta, se on vain ylimääräistä extraa, Lindsay-äiti puolustautuu NBC:n Today-show'ssa.

Kuvat tiukkaan mekkoon ja feikkikurveihin pukeutuneesta Maddysta nousivat julkisuuteen amerikkalaisessa Toddlers and Tiaras -tosi-tv-ohjelmassa, joka paljastaa, mitä kauneuskilpailumaailman kuliseissa todella tapahtuu.

Maddyn Lindsay-äiti on itse osallistunut ensimmäisiin kauneuskisoihinsa yhdeksän kuukauden iässä.

The Sun kertoo myös muista äideistä, jotka kohtelevat lapsiaan kuin aikuisia. Brittiläinen Jools Willis käyttää 4-vuotiasta tytärtään suihkurusketuksessa ja toinen äiti Sarah Burge opettaa 7-vuotiaalle tytölleen tankotanssia.

Katso shokeeraavat kuvat neljävuotiaasta Maddysta Daily Mailin sivuilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?