Kiinteistökuningatar Kaisa: On sairaan kallista olla minä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiinteistökuningatar Kaisa: On sairaan kallista olla minä!

Keskiviikkona Livillä alkava Kiinteistökuningatar Kaisa tuo ruutuun monessa sopassa keitetyn Kaisa Liskin (ent. Haverinen), jonka räväkkä luonne nousee heti ensimmäisessä jaksossa selvästi esiin.

Kiinteistökuningatar Kaisaa harmittaa, kun mies ei ole kosinut.­

23.8.2011 13:05

Kiinteistökuningatar Kaisa ilmoittaa hyvin epäsuomalaiseen tyyliin, että hän on yksi Suomen parhaista kiinteistövälittäjistä.

- Tiedän olevani huippujen huippu. Myyn 150 asuntoa vuodessa, kun keskimääräinen välittäjä myy 40-50 asuntoa, Kaisa kertoo ohjelman avausjaksossa. Kirosanat lentelevät, kun Kaisa huomaa, että joku asunto on ylihinnoiteltu tai jos työyhteisöön palkataan hänen mielestään epäpäteviä ihmisiä. - Mä rupean just niin v-mäiseksi, jos tämä homma ei mene siten kuin tämän pitää, Kaisa ilmoittaa työpaikallaan. Suorasukainen tyyli kuitenkin puree: Kaisa saa asuntoja kaupaksi nopeaan tahtiin - ja osa niistä on miljoonaluokan taloja. Mutta vaikka rahaa tulee, sitä myös menee. Vaatekaappi pursuaa kauniita ja kalliita mekkoja, jakkupukuja sekä merkkikenkiä ja -laukkuja. - On sairaan kallista olla minä. Olen välillä ihan näännyksissä siitä, kun yritän pitää kuluja järjestyksessä ja miettiä, että mitä tämä työ maksaa. Vaatekaappi pitää olla hurja, Kaisa juttelee upean omakotitalonsa sohvalla. - Yritän aina olla tiptop, ajaa hyvällä ja puhtaalla autolla ja tehdä tyylillä kaiken, koska edustan toimeksiantajiani. Ja Kaisahan ajaa upeilla autoilla, juo tyttärensä Amandan kanssa samppanjaa hienossa helsinkiläisravintolassa ja hoitaa kissojaan avomiehensä Kimmon kanssa isossa ja tyylikkäästi sisustetussa omakotitalossa Vantaalla.

Kaisan suurin ongelma ensimmäisen jakson aikana on se, että hänen avomiehensä Kimmo ei ole vieläkään kosinut, vaikka takana on juuri romanttinen matka Malesiaan. - Se ei siis vieläkään ole kosinut, ja mua olisi voinut kosia jo vaikka kuinka kauan, Kaisa harmittelee tyttärelleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?