Suvi Koponen osti luksustalon Kaliforniasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Suvi Koponen osti luksustalon Kaliforniasta

Maailmalla menestynyt suomalaismalli Suvi Koponen, 23, on ostanut itselleen suuren talon Kaliforniasta.

Suomalainen supermalli Suvi Koponen muutti Tom Cruisen naapurustoon.­

17.8.2011 15:19

Paparazzin listoilla Suomessa töitä tekevä ja aikoinaan television mallikisan voittanut Koponen on ennen asunut New Yorkissa, mutta haluaa nyt kokeilla siipiään Hollywoodin lähistöllä.

Kansainvälistä menestystä niittänyt Suvi osti talonsa Sherman Oaksista, Los Angelesin ja Hollywoodin kupeesta. Suvin talossa on kolme makuuhuonetta, suuri olohuone sekä upea ja iso puutarha. Valtavassa keittiössä on mukava ystävien kanssa istua iltaa ja vaihtaa kuulumisia. Suvin talosta hurauttaa Beverly Hillsin huippuravintoloihin noin puolessa tunnissa.

Suvi Koponen on ollut maailmalla haluttu malli, ja hän on tienannut mallintöillään sievoisen omaisuuden. Ura alkoi 2005, kun Suvi voitti Mallikoulu-kilpailun. Hän oli tuolloin vain 16-vuotias.

Seuraavana vuonna Suvi teki kansainvälisen läpimurtonsa, ja vuonna 2007 hän kuului jo Suomen tuhannen hyvätuloisimman joukkoon. Tuolloin Suvi ansaitsi lähes 400 000 euroa.

Tämän hetken tuloista ei ole tietoja, sillä hän asuu Yhdysvalloissa.

Sherman Oaks on tunnettu siitä, että siellä asuu paljon muun muassa urheilijoita perheineen. Myös Tom Cruisen tiedetään asuvan alueella.

Suvin talon hintaa ei ole kerrottu, mutta alueella vastaavanlaiset talot maksavat puolesta miljoonasta eurosta ylöspäin.

IS:n Tutka Road Show -kaksikko Katri Utula ja Sauli Koskinen poseerasivat Suvi Koposen kanssa New Yorkissa viime toukokuussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?