Sauli Koskinen ja David Beckham juhlivat samoissa bileissä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Sauli Koskinen ja David Beckham juhlivat samoissa bileissä!

Ilta-Sanomien bloggaaja Sauli Koskinen kertoo tuoreessa blogissaan Amerikan-kuulumisia punaiselta matolta.

Sauli ja Adam saapuvat Do Something -gaalaan.

17.8.2011 6:04

Hänet nähtiin perjantaina Adam Lambertin ja tämän Leila-äidin kanssa Equality Awardseissa Beverly Hillsissä ja jo lauantaina hän juhli toisessa suuressa gaalassa, Do Something Awardseissa.

- Siellä palkittiin ihmisiä, jotka ovat tehneet jotain suurta auttaakseen Amerikkaa parempaan suuntaan. Esimerkiksi Tyra Banks, David Beckham ja Justin Bieber palkittiin tänä vuonna Do Something -pystillä. Tapahtumaa oli erittäin mielenkiintoista seurata ja tietenkin oli kiva vähän tirkistellä, että ketäs kaikkia tyyppejä siellä olikaan paikanpäällä, Sauli kirjoittaa blogissaan.

- Tyra oli kyllä nätti kuin lippalakki ja Justin Bieberin housut vähän hämmästyttivät. Pojalla oli kultaiset farkut, jotka roikkuivat polvitaipeissa. Herran kävelytyyli oli aika vaikean näköistä, kun hän haki pystiä lavalta, Sauli jatkaa ja kertoo Bieberin kävelytyylin muistuttaneen pingviinikävelyä.

Tosin hän vitsailee myös omalla gaala-asullaan.

- No ei tässä ole varaa valittaa, kun itselläni oli jalassa hopeiset pillifarkut ja tukkakin on nykyään hopean värinen. Varmaan moni ajattelee, että mistäs avaruudesta toikin on tänne tupsahtanut.. haha, Sauli jatkaa.

Lue Saulin koko blogikirjoitus täältä.

Pian kuulet Saulin kuulumisia Los Angelesista myös videoilla, sillä Sauli jatkaa Ilta-Sanomien suosittuja Tutka-videoita toimittaja Katri Utulan kanssa. Kuulet asiasta myöhemmin lisää IS-Tutkan Facebook-sivuilla.

 

David Beckham sai gaalan Do Something -urheilijapalkinnon tähtikokki Gordon Ramsaylta.

Justin Bieber palkittiin Do Something -gaalassa musiikillisista ansioistaan.

Tyra Banks palkittiin kategoriassa tyyli.

Adam Lambert ja Rose McGovan jakoivat palkinnon Tyra Banksille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?