Katariina Kaitueen uusperheessä 5 teini-ikäistä lasta - muutto uuteen kotiin

Julkaistu:

Homo!-musikaalissa näyttelevä Katariina Kaitue remontoi uuden kodin uusioperheelleen.
Suomen Kansallisteatterin syksyssä nähdään monipuolista ohjelmistoa. Luultavasti värikkäimmäksi tapaukseksi nousee Pirkko Saision ohjaama ja käsikirjoittama Homo!-musikaali.

Musiikkifarssissa mukana oleva näyttelijä Katariina Kaitue on innoissaan näytelmän uudesta musiikista.

- Musikaalin aihe, homoseksuaalisuus, on tärkeä ja ajankohtainen aihe. Miten ketään voi kieltää rakastamasta toista ihmistä? Se tuntuu kummalta, Kaitue miettii.

Kiireisestä teatterisyksystä johtuen Kaitueen seuraava vapaaviikonloppu on vasta joulukuussa, joten kesän näyttelijätär on viettänyt lomaillen.

- Kesä on mennyt enimmäkseen remonttihommissa, sillä olemme koko perheen kanssa muuttaneet uuteen, isompaan taloon, Kaitue kertoo.

Kaitue kihlautui Matti Vänskän kanssa vuoden 2007 lopussa. Uusioperheeseen kuuluu viisi 14–17-vuotiasta teini-ikäistä lasta.

Katariinalla on kaksi lasta aikaisemmasta liitosta Sakari Hariman kanssa.

- Emme ehtineet lomailla koko perheen kesken, sillä nuoret ovat koko ajan liikkeessä ja omissa harrastuksissaan. Yksi lapsista muun muassa pääsi koripallomaajoukkueeseen. Josko sitten talvilomalla pääsisimme yhdessä jonnekin, näyttelijätär naurahtaa.

Katariina Kaitue on syksyllä mukana myös kansallisteatterin Täällä pohjan tähden alla ja Musta purje valkea purje -näytelmissä.

Helsingin kaupunginteatterin syksyn muuhun ohjelmistoon kuuluu muun muassa Charles Dickensin klassikkosatu Saiturin joulu ja Sofi Oksasen ja Maija Kaunismaan yhteisprojekti Kertomuksia keittiöstä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt