Kari Tapion poika vinoilee Willbergille: Voimme antaa lahjakortin K-kauppaan

Kari Tapion poika Joona Jalkanen ei ymmärrä Pepe Willbergin viikonvaihteen Ilta-Sanomissa esittämää kritiikkiä edesmennyttä isäänsä kohtaan.

8.8.2011 21:11

Willbergin mukaan Kari Tapio olisi matkinut häntä ja käyttänyt kyseenalaisia keinoja menestyksensä saavuttamiseen – Willbergin menestyksen kustannuksella.

- Kari Tapio ei ole ikinä matkinut ketään, vaan esittänyt omana itsenään sitä, mitä on halunnut ja mistä tykännyt. Uransa alussa faija otti paljon vaikutteita Olavi Virralta, Elvis Presleyltä ja Johnny Cashilta, mutta hän teki kaiken suurella kunnioituksella esikuviaan kohtaan, eikä sillä ollut mitään tekemistä matkimisen kanssa.

Willberg syytti Kari Tapiota hittikappaleensa Elämältä kaiken sain kaappauksesta.

- Jos alkuperäinen esittäjä edelleen esittää jotakin kappaletta ja silti joku levyttää sen, niin kyllä se tuntuu vähän siltä kuin tultaisiin ja syötäisiin toisen eväitä, Willberg kommentoi lauantain Ilta-Sanomissa.

Joona Jalkasella on asiasta täysin eri näkemys.

- Se kaikki lähti siitä, että Lasse Norres pyysi häissään faijaa esittämään tämän Elämältä kaiken sain -biisin. Isä sitten tykästyi kappaleeseensa, otti sen ohjelmistoonsa ja lopulta levytti. Mutta silloin faija oli jo Kari Tapio eikä mikään matkija!

- Ja onko muka herra Willberg esittänyt ja levyttänyt aina vain omia kappaleitaan? Eikö se ole kunnia-asia, jos muutkin levyttävät sun biisejä? Ja kansahan se päättää, mitä se halua kuunnella. Eihän siinä ole kenelläkään muulla mitään sanomista.

- Mutta pahoittelut Pepelle, jos olemme hänen mielestään syöneet hänen eväitään. Voin lahjoittaa meidän perheen nimissä hänelle lahjakortin K-kauppaan, niin hän voi käydä ostamassa lisää eväitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?