Julkkikset juhlatuulella Helsingissä - katso kuvat!

Julkaistu:

Jo legendaarinen helsinkiläisbaari On the Rocks vietti tiistaina 10-vuotissyntymäpäiviään. Merkkipäivää saapui juhlimaan tiukka kattaus julkkiksia.
Nykypäivänä 10 vuotta on baarille vähintäänkin kunnioitettava saavutus etenkin, kun paikka ei ole vuosien varrella käynyt läpi pientä pintaremonttia suurempia uudistuksia.

- Miksi korjata jotakin, mikä ei ole rikki? On the Rocksin omistaja Tarja Palomäki kysyy.

Mikä on menestyksenne salaisuus?

- Helvetin hyvä musa, aikuisempi jengi ja se, että olemme auki joka päivä 04:ään – ihmiset voi luottaa siihen, että tänne pääsee aina, Palomäki sanoo.

- Niin ja hyvä, pysyvä henkilökunta, ehdottomasti, sekä kanta-asiakkaat, ne ovat meidän kantava voima, toinen omistaja Tuula Railonkoski lisää.

Merkkipäivää oli saapunut juhlimaan näyttävä kattaus suomalaisen musiikki- ja viihdemaailman edustajia. Miss Suomi -finalisti Anni Uusivirta oli juuri palannut kolmen viikon ulkomaanlomalta poikaystävänsä ja tämän ystävien kanssa. Hän aikoo jäädä nyt Suomeen ja jättää lentoemännän työt toistaiseksi kokonaan.

- Nyt pidän jalat tukevasti maassa täällä Suomessa. Sain juuri uuden televisioon liittyvän työn, mutta enempää en voi vielä paljastaa.

Suomeen jääminen tarkoittaa myös sitä, että kaukorakkaussuhde Abu Dhabissa asuvaan ja työskentelevään poikaystävään jatkuu.

- Lennän syksyn edestakaisin Suomen ja Abu Dhabin väliä. Etäisyys ei haittaa, rakkaus kyllä kestää, onnellinen Anni vakuuttaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt