Amin Asikainen meni naimisiin - lapsi tulossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Amin Asikainen meni naimisiin - lapsi tulossa

Entinen ammattilaisnyrkkeilijä Amin Asikainen, 35, meni naimisiin lauantaina.

Nilüfer Syvämeri ja Amin Asikainen

1.8.2011 8:58

Marokkolaiset sukujuuret omaava Amin ja turkkilaissyntyinen Nilüfer Syvämeri, 26, vihittiin IS:n tietojen mukaan Kirkkonummen Porkkalassa vanhassa puutalossa.

Siviilivihkimisen jälkeen hääjuhlat jatkuivat samassa paikassa tuoreen avioparin ja reilun sadan häävieraan voimin.

Asikainen ja Syvämeri tutustuivat toisiinsa yhteisten tuttujen kautta keväällä 2010. Pariskunta kihlautui viime keväänä, jolloin Asikainen myös päätti ammattilaisuransa nyrkkeilijänä.

Asikaisen viimeiseksi otteluksi ammattilaisena jäi 4. maaliskuuta käyty EM-ottelu puolalaista Piotr Wilczewskia vastaan. Uransa päätyttyä Asikainen on nauttinut elämästään täysin rinnoin.

- On ollut mukavaa, kun olen voinut vihdoin antaa aikaa niille, jotka eivät ole sitä viime vuosina saaneet, Asikainen kommentoi tuolloin uutta elämänvaihetta IS:lle.

Pariskunta odottaa jo myös perheenlisäystä. Ensimmäisen yhteisen lapsen on määrä syntyä marraskuun lopulla. Raskaudesta uutisoi ensimmäisenä Me Naiset.

Asikaisella on entuudestaan 8-vuotias tytär avoliitosta Minna Waltherin kanssa. Seitsemän vuotta yhdessä ollut pariskunta ei koskaan ehtinyt naimisiin, sillä kihlaus purkautui eroon keväällä 2008.

MTV3:n viihdeuutisten mukaan myös Syvämerellä on entuudestaan lapsi, 3-vuotias tytär.

Nilüfer Syvämeri

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?