Thirty Seconds to Marsin kohuvideo kahmi ehdokkuuksia MTV:n VMA-gaalassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Thirty Seconds to Marsin kohuvideo kahmi ehdokkuuksia MTV:n VMA-gaalassa

Thirty Seconds To Mars on eniten ehdokkuuksia kerännyt rock-yhtye vuoden 2011 MTV VMA Awardsissa 28. elokuuta Los Angelesissa.

Jared Leton bändin Thirty Seconds to Marsin kohuvideo Hurricane on saanut tunnustusta.­

27.7.2011 21:40 | Päivitetty 27.7.2011 22:14

Näytteliijä-muusikko Jared Leton bändi on ehdolla kolmessa kategoriassa kiistanalaisella ja seksuaalisella Hurricane-lyhtyelokuvallaan.

Yhtyeen pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Bartholomew Cubbinsin, ohjaama video on ehdolla parhaasta kuvauksesta, leikkauksesta ja ohjauksesta. Sensuroitu ja alkuperäinen versio videosta on nähtävillä osoitteessa www.thirtysecondstomars.com.

Bändi on voittanut VMA Awardseissa aikaisemminkin. Viime vuonna se nappasi parhaan rock-videon palkinnon Bartholomew Cubbinsin ohjaamalla The Ride -lyhytelokuvalla, joka on Kings & Queens - menestyshitin musiikkivideo. Vuonna 2006 The Kill voitti MTV2 palkinnon.

- On myönnettävä, että tämä on erittäin nöyrää ja jännittävää, erityisesti kun kyseessä on näinkin kiistanalainen lyhytelokuva kuin Hurricane, joka kiellettiin monissa verkoissa heti alussa. On hienoa että ympyrä sulkeutuu ja saadaan videolle tunnustusta tällä tavalla, Jared Leto kertoi MTV Newsille kuultuaan ehdokkuuksista.

Thirty Seconds To Mars saa parhaillaan käynnissä olevan Euroopassa, Venäjällä ja Aasiassa kiertäneen Closer To The Edge -kiertueensa päätökseen 27. elokuuta, jonka jälkeen he lentävät suoraan Los Angelesiin VMA-gaalaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?