Jennifer Aniston ei piilottele uutta rakkauttaan

Julkaistu:

Näyttelijätär vietti romanttista viikonloppua Lontoossa.
Jennifer Aniston kuvattiin Heathrow:n lentokentältä uuden miesystävänsä Justin Therouxin kanssa, kun pari oli palaamassa takaisin Yhdysvaltoihin.

Pariskunta ei peitellyt rakkauttaan, vaan käveli avoimesti käsi kädessä kuvaajien luo. Onnellisen näköinen Aniston kikatteli hyväntuulisesti rakkaansa vierellä.

Romanssihuhut saivat vahvistuksen jo päivää aiemmin, kun pari esiintyi käsikkäin Anistonin uusimman elokuvan ensi-illassa Lontoon Shoreditch-talolla. Lontoon-matka ei ollut parille vain lomaa, vaan tarkoituksen oli esitellä Anistonin elokuvaa Kaameat pomot (Horrible Bosses).

Yksityiselämästään tarkka Aniston on vaiennut uudesta suhteestaan, mutta Justin Theroux avautui vastikään tunteistaan Life & Style-lehdelle.

- Hän on suurenmoinen nainen. Hienoin nainen, jonka tiedän, Theroux kertoi Life & Style-lehdelle.

Haaveissa yhteinen koti


Kaksi kuukautta sitten roihahtanut rakkaus on edennyt vauhdilla. People-lehti kertoo parsikunnan etsivän jo yhteistä kotia. Hollywoodin uusimman lemmenparin kerrotaan kierrelleen katsomassa luksuskoteja yhdessä.

Aniston myi hiljattain 38 miljoonan dollarin arvoisen kotinsa Los Angelesissa. Naisella on myös arvokas kattohuoneisto New Yorkissa.

Theroux tunnetaan Suomessa tv-sarjoista Alias, Sinkkuelämää ja Mullan alla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt