Arnold Schwarzeneggerin poika vakavassa onnettomuudessa

Julkaistu:

Arnold Schwarzeneggerin 13-vuotias poika loukkaantui vakavasti surffilautaonnettomuudessa.
Vaikeaa avioeroa läpikäyvät vanhemmat, Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver, saivat muuta ajateltavaa, kun heidän poikansa loukkaantui vakavasti viime viikon sunnuntaina.

- Hän on hereillä ja hengittää, mutta ei voi liikkua. Myös hengittäminen on vaikeaa, Shriverin kerrotaan sanoneet hätäpuhelun aikana, jonka hän soitti poikansa onnettomuuden jälkeen.

13-vuotias Christopher oli surffaamassa menetettyään lautansa hallinnan. Paikalle hälytetyt pelastustyöntekijät kuljettivat pojan sairaalahoitoon, missä tämän todettiin murtaneen useita luitaan. Myös pojan keuhko painui kasaan.

Perhe kiiruhti tueksi

Los Angelesissa sattunut onnetomuus yhdisti kovassa julkisuusrumbassa olleen perheen. Isä-Schwarzenegger kuvattiin kiiruhtavamassa poikansa ja  ex-vaimonsa tueksi sairaalaan onnettomuuden jälkeen.

- Tämä on ollut pelottava viikko, mutta perhe ja ystävän tukevat Chrotopheriä. Hän on rohkea poika, ja hänen odotetaan paranevan täysin, Schwarzenegger kommentoi onnettomuutta tiedotteessaan.

Lastensa hyvinvoinnista huolehtivat vanhemmat hakevat yhteishuoltajuutta. Perheen nuorimmaisen Christopherin lisäksi parilla on kolme yhteistä lasta, Patrick ,17, Christina ,19 ja Katherine ,21.

Vuonna 1997 syntynt Christopher on vain viisi päivää vanhempi kuin Schwarzeneggerin lehtolapsi taloudenhoitajattaren kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt