Emilie de Ravin aloitti kuvaukset Turussa eilen - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähti kuvattiin eilen Turussa

Emilie de Ravin aloitti kuvaukset eilen. Vas. ohjaaja Samuli Valkama, oikealla vastanäyttelijä Jussi Nikkilä.

Emilie de Ravin aloitti kuvaukset eilen. Vas. ohjaaja Samuli Valkama, oikealla vastanäyttelijä Jussi Nikkilä.

Julkaistu: 20.7.2011 9:56

, 29, aloitti eilen suomalaiselokuvan kuvaukset Turussa.

IS uutisoi viime viikolla, että Emilie de Ravin saapuu Suomeen tekemään

Emilie de Ravin tuli maahamme viime viikolla, ja hän on jo toipunut muutaman päivän aikaerosta. Turkuun Emilie matkasi alkuviikosta.

Eilen australialaissyntyinen näyttelijä ryhtyi kuvaamaan Jussi-palkitun Ville Virtasen ja muun muassa Ganesissa näytelleen Jussi Nikkilän kanssa Samuli Valkaman ja Katri Mannisen kirjoittamaa elokuvaa.

Tarina kertoo entisestä tenavatähdestä Villestä (Jussi Nikkilä) ja hänen isästään (Ville Virtanen) sekä amerikkalaisesta opiskelijatytöstä Sarasta (de Ravin).

Villen jo parhaat päivät nähnyt rokkari-isä iskee kapakasta poikansa ikäisen amerikkalaistytön ja tuo tämän Villen kotiin, johon isä on väliaikaisesti majoittunut. Pikkuhiljaa Ville ihastuu Saraan ja huomaa jopa rakastuneensa tähän. Siitä syntyy kolmiodraama, josta löytyy myös huumoria.

Love and Other Troubles on lyhytelokuvillaan (Feelings and Stuff, Allright Love) palkitun Samuli Valkaman ensimmäinen pitkä elokuva, ja se tehdään englanniksi sekä suomeksi. Elokuvaa kuvataan elokuun alkuun asti niin Turussa, Salossa kuin Yhdysvalloissa.

Kuvituskuva

Tuoreimmat osastosta