Princen rumpali kertoo Princestä pomona - Viihde - Ilta-Sanomat

Princen rumpali kertoo Princestä pomona

Siitä tulee todellista funkin juhlaa! Näin lupaa torstaina Helsingissä esiintyvän Princen keikkarumpali John Blackwell ylihuomenna Hartwall Areenalla nähtävästä keikasta.

Prince esiintyy Suomessa torstaina.­

19.7.2011 10:22

Princen konsertti on yksi kesän odotetuimmista, sillä yhdysvaltalainen supertähti esiintyy Suomessa nyt ensimmäistä kertaa.

11 vuotta Princen rumpalina toiminut Blackwell vakuuttaa, että keikka tulee täyttämään fanien kaikki odotukset.

Ihmiset ovat konsertin jälkeen erittäin onnellisia, olen siitä aivan varma. Tavoitteemme on, että yleisöllä olisi vähintään yhtä hauskaa kuin meillä, Ilta-Sanomien eilen puhelimitse tavoittama Blackwell sanoo.

- Prince pyysi Blackwellia rumpalikseen vuonna 2000. Vuodet Princen yhtyeessä ovat olleet Blackwellin mukaan "unohtumattomia".

- On ollut suuri kunnia soittaa hänen kanssaan nämä vuodet. Olen oppinut häneltä paljon ja opin koko ajan lisää. Siitä olen hänelle kiitollinen, Blackwell sanoo.

Blackwell suitsuttaa 53-vuotiasta supertähteä estoitta, vaikka monet pitävät Princea ristiriitaisena persoonana.

- Mielestäni hänen kanssaan on ollut helppoa työskennellä. Hän luottaa kaikkiin soittajiinsa todella paljon ja kannustaa kehittymään soittajana, Blackwell sanoo.

Hänen mielestään Prince on hyvä esikuva kaikille muusikoille.

- Hän on nero. Se on paras sana kuvaamaan häntä. Olen aina halunnut olla kuin hän, ja kun joskus aloitan musiikin tekemisen taas oman yhtyeeni kanssa, otan Princen toimintatavoista ja nerokkuudesta mallia.

Torstaina kuullaan Blackwellin mukaan suurin osa Princen hiteistä sekä taiturimaista jamittelua.

Tykkäämme soittaa aitoa musiikkia ja jammailla. Rakastamme esiintymistä ja haluamme tartuttaa hyvän fiiliksen myös yleisöön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?