Spekulaatiot Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn eron syistä yltyvät - Viihde - Ilta-Sanomat

Spekulaatiot Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn eron syistä yltyvät

Viihdemaailma hätkähti perjantaina, kun Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat avioerostaan. Spekulaatiot eron syistä yltyvät.

Marc Anthony ja Jennifer Lopez esiintyivät yhdessä Walk of Famella toukokuun 23. päivänä.

18.7.2011 9:24

Kahden lapsen vanhemmat Jennifer Lopez ja Marc Anthony eroavat seitsemän avioliittovuoden jälkeen.

Amerikassa mietitään kuumeisesti, miksi pari erosi. Chicago Sun-Timesin mukaan Jennifer Lopezin ystävä olisi kertonut lehdelle Marc Anthonyn räjähtävän ja oikukkaan temperamentin raastaneen liittoa. Ystävä huomautti, että on nähnyt ja kuullut J-Lo:n osaavan puolustaa itseään hyvinkin kovaäänisesti.

Liiton karikkoisuudesta tiesi vain muutama parin ystävä. Silloinkaan, kukaan ei epäillyt mitään, kun J-Lo meni tapaamaan prinssi Williamia ja herttuatar Catherinea vain äiti seuralaisenaan.

J-Lo:n hyvin tunteva American Idolin työntekijä huomautti tuolloin, että yhteisedustaminen on ollut hankalaa parille, jota urat vievät eri suuntiin.

Eron jälkeen molemmat ovat uppoutuneet työhönsä. J-Lo lentää huomenna esiintymään Ukrainaan hulppeille synttärijuhlille ja kuittaa keikasta miljoona dollaria.

Marc Anthony esiintyi eilen Bogotassa Kolumbiassa ja kommentoi yleisölleen eroa:

- Sanotaan, että olen sinkku.

Daily Mailin mukaan kryptinen kommentti voi tarkoittaa myös, ettei ero olekaan niin hyvässä yhteisymmärryksessä solmittu kuin on annettu ymmärtää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?