Näin onnellinen Hollywood-liitto eteni - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin onnellinen Hollywood-liitto eteni

Pariskunna avioliitto päättyi eroon seitsemän yhteisen vuoden jälkeen.

J-Lo taistelee kauneutensa eteen.

16.7.2011 10:43

Lopez on paljastanut parin tapailleen lyhyesti nuoruudessaan. Suhde päättyi, sillä kumpikaan ei ollut valmis asettumaan aloilleen.

Pikavauhtia suhteeseensa aloittaneet Lopez ja Anthony löysivät toisensa uudelleen vuonna 2004, kun he työstivät Lopezin levyä elokuvaan "Shall we dance".

- Me löysimme toisemme uudestaan, aivan kuin emme olisikaan olleet erossa. Meillä oli tallella sama kemia ja yhteys, joka meillä oli ollut aikaisemmikin, Lopez kommetoi suhteen alkua VH1 -dokumentissa.

Pariskunta aloitti suhteensa vain kolme viikkoa sen jälkeen, kun laulajadiiva oli eronnut edellisestä kihlatustaan Ben Affleckista.

Pariskunta avioitui muutaman kuukauden seurustelun jälkeen kesäkuussa 2004. Anthonyn ero edellisestä vaimostaan, Miss Universum Dyanara Torresista, astui voimaan vain hetkeä ennen häitä.

Kaksi kertaa aikaisemmin avioitunut Lopez halusi pitää matalaa profiilia avioliiton ensimmäiset kuukaudet. Pian pariskunta kuitenkin näytti avoimesti tunteensa, ja Antohy oli tuttu näky Lopezin käsipuolessa useissa edustustilaisuuksissa.

Työ yhdisti

Pariskunta vahvisti suhdettaa erilaisilla yhteisillä työprojekteilla.

- Yhdessä työskentelyssämme on jotakin, mikä toimii. Se on luonnollista, Lopez kommentoi vuonna 2005, kun pariskunta työsti yhdessä Lopezin ensimmäistä espanjankieleistä levyä.

Umpirakastunut pari tähditti yhdessä salsakunigas Hector Lavoesta kertovaa elokuvaa El Cantante vuonna 2007. Vielä samana vuonna laulajat tekivät yhteisen kiertueen.

Kunnianhimoinen pariskunta tuki toisiaan myös molempien omissa projekteissa. Viimeisimpinä työnäytteinään Jennifer Lopez tuomaroi American Idols -ohjelmaa ja teki roolin romanttisessa komediassa "The back-up plan". Antony puolestaan on kaikkien aikojen myydyin salsa-artisti ja hänet on  palkittu Grammy-palkinolla kahdesti.

Perhe työn edelle

Lopez ja Antony kertoivat odottavansa perheenlisäystä yhteisen kiertueensa aikana vuonna 2007. Lopez keskittyikin äidin rooliinsa pariskunnan kaksosten, Maxin ja Emmen, synnyttyä.

- Tämä on käännekohta hänen elämässään, hänen unelmansa täyttyivät. Hän rakastaa lapsiaan, Lopezin ystävä kommetoi People -lehdelle, kun lapset syntyivät.

Antonyllä on kaksi poikaa aikaisemmasta avioliitostaan Torresin kanssa, Cristin 10 ja Rayan 7. Miehellä on myös teini-ikäinen tytär Arianna edellisestä suhteestaan.

Perhe-elämään keskittynyt pariskunta uusi avioliittovalansa vuonna 2008.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?