Nämä Elton John haluaa Pori Jazzin takahuoneeseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Nämä Elton John haluaa Pori Jazzin takahuoneeseen

Itse Elton John nousee lauantai-iltana Pori Jazz -festivaalien lavalle.

Elton John on Pori Jazzien päätähti.­

14.7.2011 8:42

Viime lauantaina alkaneille ja yli viikon kestäville Pori Jazz -festivaaleille mahtuu monentyylisiä esiintyjiä. Yksi persoonallisimmista esiintyjistä on lauantai-iltana lavalle nouseva Elton John.

Elton John on tunnettu myös eräänä vaikeimmista tähdistä, mitä tulee takahuonevaatimuksiin.

Hänen toiveensa ovat hieman erikoisia, mutta ne on helppo toteuttaa, kertoo Pori Jazz -tapahtuman mediavastaava Mikko Peltola.

Elton on ilmoittanut haluavansa Kirjurinluodolle kaksi huonetta itselleen, joista toista hän aikoo käyttää pukuhuoneena ja toisessa ottaa vastaan vieraita.

Huoneissa on oltava sohvat, sohvapöydät, sohvan päissä pikkupöydät ja televisio.

Huonekalujen koot ja materiaalit ovat Eltonille tärkeitä. Sohvan värin pitää olla valkoinen, sininen tai hiekanvärinen, eikä materiaali saa missään nimessä olla nahkaa.

Pöytä- ja jalkavalaisinten on oltava säädettäviä ja televisiosta pitää näkyä kaikki taivaskanavat, sillä Elton haluaa seurata urheilua vapaa-ajallaan.

Huone pitää koristella valkoisilla ja punaisilla ruusuilla sekä muilla viherkasveilla.

- Muoviset kukat oli ehdottomasti kielletty. Elton John panostaa visuaalisuuteen, sillä hän ei ole pyytänyt ollenkaan alkoholijuomia eikä ruokaa, Peltola kertoo.

Juomiksi riittävät dieettilimsat, San Pellegrino -kivennäisvesi ja Evian-lähdevesi.

Elton Johnin bändi ja crew saapuvat Suomeen perjantaina. Itse Elton John saapuu yksityiskoneellaan suoraan Poriin lauantaina iltapäivällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?