Emilie de Ravin saapuu Suomeen kuvaamaan elokuvaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Lost-tähti saapuu Suomeen kuvaamaan elokuvaa

Australialaissyntyinen Lost-tähti Emilie de Ravin saapuu Suomeen kuvaamaan elokuvaansa.

Emilie de Ravin tunnetaan Lost-sarjasta.

13.7.2011 8:30

Emilie de Ravin, 29, saapuu Ilta-Sanomien tietojen mukaan Suomeen aivan näinä päivinä. De Ravin tulee filmaamaan suomalaista elokuvaa Love and Other Troubles.

Käsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Katri Manninen ja Samuli Valkama, joka myös ohjaa elokuvan.

Tarina on kolmiodraama, jossa miespääosia näyttelevät tunnetut ja palkitut suomalaisnäyttelijät. IS:n saamien tietojen mukaan elokuvaan on kiinnitetty Ville Virtanen ja Jussi Nikkilä. Käsikirjoituksessa isä ja poika rakastuvat samaan naiseen (de Ravin).

Elokuvan filmaukset alkavat tämän kuun lopulla, kunhan elokuvaa on ensin muutaman päivän harjoiteltu. Suomeen de Ravinin pitäisi tulla viimeistään viikonloppuna.

Elokuvan tuottaa Bronson Club, joka ei halua tarkemmin kommentoida asiaa.

Emilie de Ravin on tullut suomalaisille tutuksi Lost-sarjasta, jossa hän näytteli Claire Littletonia. Lisäksi hän on näytellyt Tess Hardingia Roswell-televisiosarjassa.

Kaunis ja vaaleahiuksinen de Ravin on saanut myös osia valkokankaalla, ja hänellä oli pieni rooli elokuvassa Public Enemies. Hieman suurempia rooleja hänellä on ollut muun muassa elokuvissa The Hills Have Eyes ja Ball Don't Lie. Viime vuonna hän esiintyi elokuvassa Remember me yhdessä supertähdeksi nousseen Robert Pattinsonin kanssa.

Emilie de Ravin viipyy Suomessa aina elokuun loppuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?