Viihde

Yleisö tyrmistyi Yölinnun keikalla

Julkaistu:

Iskelmäorkesteri Yölinnun perjantaisesta keikasta Jyväskylässä on tullut järjestäjälle valituksia.
Yölintu-yhtyeen keikka Kuikan lavalla Jyväskylässä perjantai-iltana ei mennyt aivan putkeen. Monet keikkakävijät pahoittivat mielensä, koska yhtyeen laulaja Simo Silmu ei esiintynyt silminnäkijöiden mukaan täysin vesilinjalla.

Kuikan lavan organisaattori Jari Colliander myöntää saaneensa runsaasti palautetta keikasta.

- Varttuneempi tanssikansa ei ollut aivan tyytyväinen Simo Silmun esiintymiseen, ja alkoholistahan se johtui. Nuoremmat eivät niinkään tulleet valittamaan, Colliander sanoo.

Organisaattorin mukaan Silmun humalatila oli aistittavissa jo siinä vaiheessa, kun bändi saapui keikkapaikalle. Hänen mukaansa tilanne ei ollut niin paha, etteikö artistia olisi voitu päästää lavalle. Yölintu soittikin setin sovitusti.

- Ei meillä oikein ollut vaihtoehtoa kuin päästää artisti lavalle, mutta kyllä sen (humalatilan) selväpäinen näki välittömästi. Kyllähän tästä vähän huono maku jäi, koska saimme jälkeenpäin paljon negatiivista palautetta yleisöltä, Colliander miettii.

Colliander on käynyt keskusteluja myös Yölintu-yhtyeen keikkajärjestäjä
Ari Suomen kanssa.

- En ole keskustellut tapahtumista bändin kanssa, enkä voi mennä kommentoimaan kenenkään henkilökohtaisia asioita, Suomi sanoo.

Hän kuitenkin myöntää, että tapaus on yhtyeen kannalta ikävä.

- Eihän tämä missään nimessä hyvä asia ole.

Yölintu keikkailee seuraavan kerran lauantaina Sotkamossa, ja Suomi aikoo ottaa Kuikan tapahtumat puheeksi yhtyeen kanssa ennen sitä.
Yleensä on ollut tapana keskustella yhtyeen kanssa, jos jotain palautetta on tullut.

IS ei saanut Simo Silmua eilen illalla kiinni kommentoimaan tapahtumaa.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt