Maria Shriver sai lohtua suruunsa yllättävältä taholta - Viihde - Ilta-Sanomat

Maria Shriver sai lohtua suruunsa yllättävältä taholta

Avioeroa hakenut Maria Shriver ymmärtää nyt, miltä ihmisestä tuntuu, kun häntä ei huolita mukaan. 

Maria Shriverin ja Arnold Scwarzeneggerin avioliitto kaatui uskottomuuteen.­

26.6.2011 11:48

Miehestään Arnold Schwarzeneggerista eroa hakenut Maria Shriver, 55, on palannut julkisuuteen.

Shriver matkustaa Ateenassa pidettäviin Special Olympics World Games-kisoihin. Kisa on tarkoitettu vammaisurheilijoille. Shriver on kansainvälisen vammaisurheilijaorganisaation hallituksen jäsen.

Miehensä lehtolapsesta mielensä pahoittanut Shriver kirjoittaa tuoreessa blogissaan, että hän pystyy samaistumaan urheilijoihin, jotka kilpailevat erityiskisoissa. Erityisesti Maria Shriver iloitsee kisoihin osallistuvan ystävänsä Eddie Barbanelin viestistä.

- Eddie sanoi, että hän tietää, että minulla on kovat ajat, mutta hän halusi minun tietävän, että minua ei koskaan jätetä, Maria Shriver kirjoittaa blogissaan People-lehden mukaan.

- Vammaiskisoihin osallistuvat urheilijat ovat kokeneet monta kertaa, miltä tuntuu kun sinua ei ole huolittu mukaan. Se tekee heistä viisaita opettajia tällä saralla. Oli merkittävää, että Eddie toi minulle tämän viestin.

- Tuhannet ihmiset - perhe, ystävät, naapurit, työkaverit ja monet ihmiset, joita en ole koskaan tavannut - ovat ottaneet viime aikoina minuun yhteyttä rakastavin, mieltä nostattavin, toiveikkain ja ystävällisin viestein, Maria Shriver kertoo.

- Mutta Eddie oli ainoa, joka sanoi: sinua ei koskaan jätetä.

Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver jättivät eropaperit toukokuussa. Silloin paljastui, että Schwarzeneggerillä on lähes teini-ikäinen lapsi perheen taloudenhoitajan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?