Provinssirock 2011: Iäkkäin vieras 101-vuotias - katso video! - Viihde - Ilta-Sanomat

Provinssirockin vanhin kävijä oli 101-vuotias Seidi Kuusisto - katso video

Sunnuntaina Provinssirockiin saatiin hieman harvinaislaatuisempia vieraita, kun Törnävänsaaren festivaalialueen läheisyydessä sijaitsevan Simunanrannan vanhusten palvelukeskuksen väki saapui festarialueelle.

Seidi Kuusisto oli Provinssorockin vanhin kävijä.­

19.6.2011 19:26

Palvelukeskuksen asukit ja työntekijät saapuivat Provinssirockiin sunnuntaina hieman puolenpäivän jälkeen kuuntelemaan Katri Helenan keikkaa. Vanhainkodin asukkaita oli seurueessa mukana yhteensä seitsemän.

Festarivierailijoista vanhin oli 101-vuotias Seidi Kuusisto, joka oli elämänsä ensimmäistä kertaa rock-festivaaleilla.

- Katri Helena lauloi hyvin. Hän on ehdottomasti yksi minun suosikkilaulajiani. Kaikki laulut olivat hyviä, Provinssirockin vanhin vieras sanoi.

Simunanrannan palvelukeskus sijaitsee vain 500 metrin päässä Provinssirockin festivaalialueesta, ja keskuksen asukkeja oli nyt mukana festivaalilla jo viidettä kertaa peräkkäin katsomassa yhtä tarkoin valittua keikkaa.

Tällä kertaa valinta oli helppo, sillä Katri Helena on palvelukeskuksen asukkaiden suuri suosikki.

- Tämä festivaalivierailu on hieno perinne ja asukkaat odottavat aina innoissaan pääsyä tänne. Tämä on heille vuoden kohokohta. He nauttivat, kun he saavat kuunnella live-musiikkia ja katsoa nuoria juhlatunnelmassa, palvelukeskuksen kuntohoitaja Tuula Pöntinen kertoo Ilta-Sanomille.

Festivaalin äänet kuuluvat palvelukeskukseen, mutta Pöntisen mukaan se ei asukkaita häiritse - päinvastoin.

- Muutamat papparaiset eivät malta mennä yöllä edes nukkumaan, kun he seuraavat ikkunasta ihmisten liikehdintää, Pöntinen naurahtaa.

Ilta-Sanomat haastatteli Katri Helenan festarikeikalla vierailleita Simunanrannan palvelukeskuksen asukkaita, 101-vuotiasta Seidi Kuusistoa sekä 75-vuotiasta Ellen Mäkeä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?