Hugh Hefnerin ex-kihlattu ei kadu lähtöään

Julkaistu:

Crystal Harris vietti lauantaina aikaa häiden sijasta uima-altaalla.
Lauantain piti olla Playboy-mogulin Hugh Hefnerin ja malli Crystal Harrsin onnellisin päivä. Ex-pariskunnan häiden piti olla "romanttisimmat häät ikinä". Toisin kuitenkin kävi, kun Harris jätti 85-vuotiaan Hefnerin vain muutamaa päivää ennen häitä.

Crystal Harris ei näyttänyt katumuksen merkkejä, kun hän vietti aikaa lauantaina häiden sijaan uima-altaalla. Harris lyöttäytyi yhteen tosi-tv -tähti Heidi Montagen kanssa. Kymmenen kauneusleikkausta läpikäynyt Montag joi shamppanjaa ja esitteli kurvikasta vartaloaan.

Myöskään Harrisilla ei ollut aikomusta pitää matalaa profiilia. Nainen poseerasi uusimman Playboy-lehden kanssa kuvaajille ja keimaili estoitta. Harris on naureskellut julkisesti ex-pariskunnan 60 vuoden ikäerolle.

Harris esiintyy itse torstaina julkaistuin lehden pääjutussa. Juttu on otsikoitu "Mrs Crystal Hefner". Erosta hämmentynyt Hefner keksi kuitenkin keinon pelastaa maineensa. Mies painatti jättikokoisia punaisia tarroja, jotka huutavat "Karannut morsian" ja liimautti tarrat Harrisin kuva päälle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt