Kolminkertainen tangoprinssi taas mukana finaalissa - miksi?

Julkaistu:

Vuosina 2007 ja 2008 Tangomarkkinoilla toiseksi ja vuonna 2005 kolmanneksi sijoittunut evijärveläinen Antti Ahopelto yrittää jälleen tangokuninkaalliseksi.
Kolme kertaa tangoprinssiksi valittu Ahopelto, 26, selvitti lauantaina Turussa järjestetyssä semifinaalissa tiensä Tangomarkkinoiden finaaliin, joka käydään heinäkuun toisella viikolla Seinäjoella. Tangofinaali on Ahopellon uran neljäs.

Mikä sai kolminkertaisen tangoprinssin taas osallistumaan Tangomarkkinoille?

- Minulla on kova kilpailuvietti, joten halusin tulla taas kokeilemaan, mihin asti taitoni riittävät tällä kerrtaa. Odotan myös pääseväni kisan avulla tekemään hyvän levyn, Ahopelto sanoo.

Ahopelto on vuosien aikana onnistunut keräämään itselleen suuren fanijoukon Tangomarkkinoilla, mikä johdattanee hänet tänäkin vuonna pitkälle tangofinaalissa.

Olitko ennen semifinaalia varma finaalipaikastasi?

- Rehellisesti sanoen en voi sanoa olevani yllättynyt finaalipaikasta. Mutta toisaalta en olisi yllättynyt, vaikka olisin tippunutkin finaallista. Lähdin kisaan sillä ajatuksellä, että mennään niin pitkälle kuin rahkeet riittävät. Siksi en juurikaan edes ajatellut mahdollisuuksiani semifinaalissa.

Joko neljäs kerta toden sanoo? Eli tuleeko vihdoin tänä vuonna tangokuninkuus?

- Totta kai tavoittelen voittoa, mutta en varsinaisesti usko siihen. Luulen, että tänä vuonna on naisen vuoro voittaa.

Aiotko osallistua Tangomarkkinoille myös tulevina vuosina, jos voittoa ei tule tänä vuonna?

- Kyllä minä varmaan seuraavat 20 vuotta täällä pyörin, Ahopelto naurahtaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt