Viihde

Bon Jovin kitaristi vieroituksesta suoraan lavalle

Julkaistu:

Viikonvaihteessa alkoholivieroituksesta päässyt Bon Jovin kitaristi Richie Sambora liittyi bändin Euroopan-kiertueeseen eilen Kroatiassa.
Superbändi Bon Jovi saapuu ensi viikolla Suomeen. Eilen varmistui, että sen riveissä nähdään myös bändin on-off-päihteilevä kitarataituri
Richie Sambora, 51.

Lähes 30 vuotta hittikorporaatioon kuulunut kitaristi hakeutui vieroitushoitoon alkoholisminsa takia huhtikuun lopussa jo kolmatta kertaa.

125 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Bon Jovi starttasi kitaristin alamäestä huolimatta Pohjois-Amerikan ja Euroopan kiertueensa suunnitelman mukaisesti New Orleansista 30. huhtikuuta. Samboraa paikkaamassa Jon Bon Jovin, Tico Torresin ja David Bryanin rinnalla nähtiin arvostettu kanadalaiskitaristi Phil "Phil X" Xenidis.

- Tuemme Richietä täysin. Hän on ja tulee aina olemaan Bon Jovin jäsen. Hän on nyt poissa jonkun aikaa, mutta odotamme kovasti hänen terveytensä kohentumista. Sillä aikaa pidämme faneille antamamme lupauksen ja jatkamme kiertuetta, bändi kertoi huhtikuun lopussa.

Sambora soitti ensimmäisen keikkansa Kroatian Zagrebissa eilen. Helsingin Olympiastadionin keikka on vuorossa ensi viikon perjantaina. Kiertueen on määrä päättyä 31. heinäkuuta Lissaboniin.

Esimakua Helsingin-keikasta saa sunnuntaina, kun Münchenin 80000 hengen konserttia voi seurata suoraan Bon Jovin verkkosivuilta www.bonjovi.com klo 20.00 Suomen aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt