Viihde

Riitta Väisänen Kymppitonnin lopettamisesta: "Minua vedätettiin"

Julkaistu:

SuomiTV lopettaa Riitta Väisäsen emännöimän Kymppitonnin. 
- Olisi ollut kohteliasta ilmoittaa lopettamisesta suoraan, tuohtunut Väisänen sanoo.
 
Juontaja oli tiedustellut koko pitkän talven SuomiTV:ltä, jatketaanko suosittua Kymppitonnia. Kanavalta vastattiin viime lokakuusta lähtien, ettei päätöstä jatkosta ole vielä tehty. Häntä ja tuotantoyhtiötä pyydettiin soittamaan seuraavassa kuussa uudelleen.

Viime viikolla juontaja sai IS:n toimittajalta puhelun, jossa häneltä tiedusteltiin kommenttia ohjelman lopettamisesta. Väisänen ihmetteli kysymystä, koska ei ollut kuullut asiasta mitään. Hän pyysi toimittajaa tarkistamaan asian. Toimittaja soitti pian takaisin ja varmisti asian.

Kun Väisänen vielä luki viikkolehdestä, kuinka SuomiTV:n edustaja kertoi kanavan nuorentavan katsojakuntaansa, päätti hän soittaa kanavan kaupalliselle johtajalle Miikka Muuriselle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Viikko sitten perjantaina hän lopulta vahvisti, että kanava aikoo nuorentaa ohjelmatarjontaansa ja katsojakuntaa, ja että Kymppitonnia ei enää tehdä, Väisänen kertoo.

- He väistelivät ja vedättivät minua ja tuotantoyhtiötä koko syksyn, talven ja kevään. Olisi ollut kohteliasta ilmoittaa ohjelman lopettamisesta suoraan minulle, ennen kuin luen asian lehdestä. Leijuin monta kuukautta tietämättömyydessä.

Kymppitonni on SuomiTV:n katsotuin ohjelma, jota ruvettiin esittämään heti kanavan alkuaikoina, joulukuussa 2009.

Parhaimmillaan sillä on ollut 10000 katsojaa. Tällä hetkellä pyöriviä uusintojakin on seurannut keskimäärin 7000 ihmistä.

Lue lisää aiheesta päivän Ilta-Sanomista.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Monica Lewinsky paljastaa vihdoin, kuinka kiinnitti Bill Clintonin huomion – härski vilautus kollegan juhlissa johti tositoimiin takahuoneessa
   Viihde
  3. Timo Soini keskusteli ydinaseista USA:n ulkoministerin kanssa: ”Heidän käsityksensä mukaan Venäjä rikkoo sopimusta jatkuvasti”
   Kotimaa
  4. Soini: Venäjän Suomen-suurlähettiläs keskusteluihin – syynä gps-häirintä
   Kotimaa
  5. Kalamiehellä oli onni matkassa – ”Pelastajat pääsivät paikalle aivan viime hetkillä”
   Kotimaa
  6. Tunti sitten
  7. Ässiin pestattu päävalmentaja ei osaa sanoa, saapuuko Poriin vai ei – kommentoi Satakunnan Kansalle: ”Ässät ei ole tehnyt väärää”
   SM-liiga
  8. Lentomatkustaja väitti kantavansa räjähteitä Helsinki-Vantaalla – poliisi käynnisti terroripommitehtävän
   Kotimaa
  9. Helsinkiläisen lapsiperheen saunailta sai karmean käänteen: ”Ensimmäinen ajatukseni oli ihmetys siitä, mitä oikein on tapahtunut”
   Kotimaa
  10. Miten pettämistä voi ehkäistä? Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen neuvoo
   Seksi & Parisuhde
  11. Valkoinen talo sanoo palauttavansa "väliaikaisesti" toimittajan kulkuluvan – vihjaisi kulkulupasääntöjen mahdollisesta muuttamisesta
   Ulkomaat
  12. Video: Mikko-meriahven ja seeprahai Mussukka ovat kalamaailman persoonia – ”Tulee kyhnyttämään viereen ja kerjäämään rapsutuksia”
   Kotimaa
  13. Näytä lisää