Riitta Väisänen Kymppitonnin lopettamisesta: "Minua vedätettiin"

Julkaistu:

SuomiTV lopettaa Riitta Väisäsen emännöimän Kymppitonnin. 
- Olisi ollut kohteliasta ilmoittaa lopettamisesta suoraan, tuohtunut Väisänen sanoo.
 
Juontaja oli tiedustellut koko pitkän talven SuomiTV:ltä, jatketaanko suosittua Kymppitonnia. Kanavalta vastattiin viime lokakuusta lähtien, ettei päätöstä jatkosta ole vielä tehty. Häntä ja tuotantoyhtiötä pyydettiin soittamaan seuraavassa kuussa uudelleen.

Viime viikolla juontaja sai IS:n toimittajalta puhelun, jossa häneltä tiedusteltiin kommenttia ohjelman lopettamisesta. Väisänen ihmetteli kysymystä, koska ei ollut kuullut asiasta mitään. Hän pyysi toimittajaa tarkistamaan asian. Toimittaja soitti pian takaisin ja varmisti asian.

Kun Väisänen vielä luki viikkolehdestä, kuinka SuomiTV:n edustaja kertoi kanavan nuorentavan katsojakuntaansa, päätti hän soittaa kanavan kaupalliselle johtajalle Miikka Muuriselle.

- Viikko sitten perjantaina hän lopulta vahvisti, että kanava aikoo nuorentaa ohjelmatarjontaansa ja katsojakuntaa, ja että Kymppitonnia ei enää tehdä, Väisänen kertoo.

- He väistelivät ja vedättivät minua ja tuotantoyhtiötä koko syksyn, talven ja kevään. Olisi ollut kohteliasta ilmoittaa ohjelman lopettamisesta suoraan minulle, ennen kuin luen asian lehdestä. Leijuin monta kuukautta tietämättömyydessä.

Kymppitonni on SuomiTV:n katsotuin ohjelma, jota ruvettiin esittämään heti kanavan alkuaikoina, joulukuussa 2009.

Parhaimmillaan sillä on ollut 10000 katsojaa. Tällä hetkellä pyöriviä uusintojakin on seurannut keskimäärin 7000 ihmistä.

Lue lisää aiheesta päivän Ilta-Sanomista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt