Saako viiksillä paremmin naisia - viiksien MM-voittajat kertovat

rac

Julkaistu:

Amerikkalainen Keith "Gandhi Jones" Haubrich aloitti viiksien kasvattamisen 13-vuotiaana. Sen jälkeen hän on pyhittänyt elämänsä viiksille.

Viikset kiinnittävät ehdottomasti naisten huomion, vakuuttavat Norjassa käytyjen viiksien MM-kisojen voittajat Juhana Helmenkalastaja ja Keith ”Gandhi Jones” Haubrich.

Helmenkalastaja voitti Dali-kisan, amerikkalainen Haubrich on taas kolminkertainen freestyle-viiksien MM-voittaja. Norjassa mies sai palkintonsa Valentine-viiksistään, joista hän oli muotoillut sydämenmuotoiset.

World Beard and Moustache Championships -kisoissa on kuusi kategoriaa: luonnolliset, Dalit, englantilaiset, unkarilaiset, keisarilliset ja freestyle.

Haubrich julistaa elämäntehtävänään olevan tehdä viiksistä jälleen coolit.

1990-luku oli julmaa aikaa naamakarvoitukselle. Vasta viime vuosikymmenen puolivälissä opittiin arvostamaan jälleen viiksiä.

Viikset ovat Haubrichille innoituksen lähde. Hänellä on eri persoonia, joihin hän heittäytyy tiettyinä päivinä vuodessa. Hahmoista ranskalaisella Jean-Pierre Beaujolaisilla on Eiffel-tornin muotoiset viikset, saksalaisella Herra Schwanzkopfilla taas peniksen muotoiset – onhan hän saksalainen moottoripyöräpoliisi.

Vuoden 2005 Diili-ohjelmasta pinnalle noussut Helmenkalastaja kertoo, että viiksillä kiinnittää paremmin naisten huomion. Haubrich muistelee edelleen erästä naista, jolle hän muutama vuosi sitten antoi sanojensa mukaan neljän tunnin mittaisen viiksikyydin.

Voin vieläkin haistaa hänen tuoksunsa viiksissäni, Haubrich heittää.

Viiksien ainoa ongelma tuntuu olevan se, että niihin tarttuu ruoka. Erityisen ilkeä vihollinen on jogurtti, jota on mahdotonta saada syötyä siististi.

Miehet ihailevat Salvador Dalin ja Mahatma Gandhin viiksiä. Yksi arvostetuimmista viiksimiehistä on Tom Selleck, jota yritetään houkutella viiksien MM-kisojen tuomaristoon.

Ota kantaa

Kuka on kovin?

Burt Reynolds 20% Tom Selleck 3% Salvador Dali 23% Rudolf Schenker 14% Carmine Appice 22% Pedro Hietanen 1% Hulk Hogan 2% Edward James Olmos 15%
Ääniä yhteensä 11610

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt