Täydelliset naiset -sarjan Felicity Huffman sai arjen hullunmyllyn hallintaan

Julkaistu:

Felicity Huffman: Täydelliset naiset, Nelonen klo 21.00 
Nelosen suosikkisarja Täydelliset naiset jatkuu tänään jaksolla Myrkyn lykkääjä. Siinä Felicia luikertelee Susanin suosioon. Bree puolestaan opettaa lapsille kuria ja kohtaa siinä sivussa mielenkiintoisen poliisin. Taistelevat ystävykset Lynette ja Renee taas riitelevät Tomin työhuoneen sisustuksesta.
 
Lynette Scavon suurperheessä riittää hulinaa ja melskettä, mutta häntä näyttelevä Felicity Huffman  elää nykyään jo  hiukan tasaisempaa arkea. Näyttelijä-käsikirjoittaja-tuottaja William H. Macyn kanssa naimisissa olevan  Felicityn tyttäret, 10-vuotias Sofia ja 9-vuotias Georgia, ovat jo isoja neitejä.
 
-Helpottaa kummasti, kun lapsia voi nykyään pyytää laittamaan kengät jalkaan tai menemään edeltä autoon, ja he tosiaan tekevät niin. Enää ei myöskään tarvitse lorvia myöhään töissä vain välttääkseen nukkumaanpanorumban, Felicity naureskeli taannoin IS Tv-lehden haastattelussa Los Angelesissa.
 
-En edelleenkään väitä selviytyväni arjen pyörittämisestä loistokkaasti, mutta enää ei liikuta silkan sekopäisyyden tasolla,  hän paljasti.

Flash toistinta ei löytynyt.

Kuka?

Nimi: Felicity Kendall Huffman.
Lempinimi: Flicka.
Syntynyt: 9.12.1962.
Asuu: Los Angelesissa.
Perhe: Aviomies William H. Macy, tyttäret Sofia Grace (s. 2000) ja Georgia Grace (s. 2002).
Tv-töitä: Tv-sarjat Täydelliset naiset ja Frasier.
Elokuvia: Transamerica, Kasvukipuja, Magnolia, Onnen kulissit.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt