NCIS Rikostutkijat -sarjan tähti varoittaa internet-huijareista

Julkaistu:

Pauley Perrette: NCIS Rikostutkijat, Nelonen klo 21.00 & 0.50
Yhdysvaltain suosituimpiin rikossarjoihin lukeutuva NCIS Rikostutkijat jatkuu tänään Nelosella 8. tuotantokauden jaksolla Omat ja viholliset. Siinä Eli David on kadonnut verisen attentaatin jälkeen, ja johtaja Vance on kriittisessä tilassa. Syy tapahtumille saattaa löytyä miesten yhteisestä historiasta.

Pauley Perrette näyttelee sarjan väriläiskää, laboratoriossaan ahertavaa yliaktiivista rikostutkijaa  Abby Sciutoa. Suurisydäminen ja eloisa Abby taitaa olla sarjan suosituin hahmo, ja sen on saanut tuntea nahoissaan myös Pauley.

-Yksityisyyteni on mennyttä. Eräänä päivänä vain tajusin, ettei minulla enää ole nimettömyyden suomaa turvaa. Niinpä pysynkin aina kotona, hän valitteli taannoin IS TV-lehden haastattelussa.
 
Napakka näyttelijä myönsi, että Abbyn suunnaton suosio aiheuttaa hänelle paineita.

-En halua tuottaa ihmisille pettymystä: hehän rakastavat Abbyä. Minäkin rakastan: hänhän on mahtava, Pauley mietti.

-Mutta kun minä en itse ole läheskään yhtä viileä tai fiksu kuin Abby, enkä koskaan tule olemaankaan, hän huokasi.

-Kun fanit tulevat luokseni ja riemuitsevat: "Voi taivas! Sehän on Abby!", joudun vastaamaan, että ei, olen vain typerä näyttelijä nimeltä Pauley.

Näyttelemisen lisäksi oikeamielinen Pauley tunnetaan runoilijana ja ihmisoikeusaktivistina. Myös rauhanaate ja eläinten oikeudet ovat hänen sydäntään lähellä. Lisäksi hän laulaa ja kirjoittaa musiikkia.
 
Pauley ajaa äänekkäästi ja väsymättä oikeina pitämiään asioita. Internetiin hän on kuitenkin pettynyt pahemman kerran.

-Internet on eräänlainen lihansyöjähirviö. Olen saanut siitä totaalisesti tarpeekseni!

Oikea Pauley Perrette ei siis ole Facebookissa eikä MySpacessa. YouTubesta hänet sen sijaan löytää: Pauley muun muassa varoittaa fanejaan sosiaalisessa mediassa hänenä esiintyvistä huijareista.

-En usko ihmisten lainkaan tajuavan, että melkein kaikki netissä on valhetta ja feikkiä, eikä lainsäädäntö ole ollenkaan tilanteen tasalla, hän jyrisi haastattelussa.

-Jos joku kirjoittaa valheita pullollaan olevan kirjan, hänet voi lain nojalla haastaa oikeuteen. Netin kanssa on toisin: ihmiset voivat kirjoitella siellä ihan mitä huvittaa.

 

Kuka?

Nimi: Pauley Perrette.
Syntynyt: 27.3.1969, New Orleansissa, Louisianassa.
Asuu: Los Angelesissa.
Perhe: Naimisissa kameramies Michael Bosmanin kanssa.
Tv-töitä: NCIS Rikostutkijat, 24, C.S.I., The Drew Carey Show, Harkittu murha.
Elokuvia: The Ring, Melkein julkkis.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt