Viihde

Marja-Liisa Kirvesniemi saa avioerossa suuren summan Harrin osakesalkusta

Julkaistu:

Huhtikuun lopussa avioerohakemuksen jättäneet Harri ja Marja-Liisa Kirvesniemi eivät ole tähän mennessä tehneet avioehtoa.
Jos he eivät tee sitä virallisen eron myöntämiseen mennessä, pariskunnan omaisuus jaetaan puoliksi. Tämä näyttäisi koituvan selkeästi Marja-Liisan eduksi.

Parhaimmillaan Kirvesniemillä on 2000-luvun alussa ollut osakkeita yhteensä parin miljoonan euron arvosta. Kymmenessä vuodessa salkut ovat kärsineet tappioita, mutta edelleen Harrilta löytyy osake-varallisuutta lähes neljännesmiljoonan verran.

Muun muassa UPM Kymmenen, Keskon, Sammon, Fortumin ja Nokian osakkeita omistavan Harrin salkku on 235000 euron arvoinen.

Marja-Liisalta löytyy muun muassa Nokian, Sammon ja Fortumin osakkeita, mutta hänen salkkunsa arvo on vain kymmenesosan Harrin salkusta, noin 22000 euroa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vielä vuonna 2000 Marja-Liisan salkun arvoksi arvioitiin 7600000 euroa.
Vanhempien lisäksi myös Kirvesniemien tyttärillä Elisalla ja Anitalla on osakkeita.

Myös vuosituloissaan entisellä pariskunnalla on suuri ero. Suksia ja muita urheiluvälineitä valmistavan Karhun tehtaanjohtajana ja tuotepäällikkönä työskentelevän Harrin ansio- ja pääomatulot olivat vuonna 2009 yhteensä reilut 800000.

Marja-Liisan ansiotulot puolestaan olivat vain 11941 euroa, minkä lisäksi hän sai pääomatuloja muutaman satasen. Marja-Liisa työskentelee omistamassaan Simpeleen Hoitola -yrityksessä.

Lue lisää Kirvesniemien omaisuudesta päivän Ilta-Sanomista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt