Jari Tervon vaimo avautuu seksielämästään: Orgasmi tekee hyvää sydämelle - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Tervon vaimo avautuu seksielämästään: Orgasmi tekee hyvää sydämelle

Kati Tervo kertoo uutuuskirjassaan avoimesti makuuhuone-elämästään Jari Tervon kanssa.

Kati Tervo uskoo, että ikä on tuonut malttia kahden kirjailijan yhteiselämään.

5.5.2011 10:55

Viime kesän ennätyslämpö on vaikuttanut Tervojen petielämään.

- Mitäpä pohjoisen mies haluaa kesän kuumimpina tunteina kuin naida. En pyristellyt vastaan. Kuumuus nuivetti herkimpiä asitimuksia ja läheisyys tuntui helteen takia siltä kuin kaksi eskimoa olisi uhmannut luonnonlakeja. Ihot ilkamoivat hiessä, ja huokoset massahtivat irroressaan toisistaan. Poika kysyi illalla, mitä tarkoittaa primitiivinen, Kati kirjoittaa kirjassaan Jääkaapin henki.

Katin mukaan mies on auttanut häntä nautinnon etsimisessä.

- Miten syvään minuun on juurtunut nautinnon karttamisen puu. .. Olen rämpinyt pusikoissa etsiessäni nautinnolle lupaa. Mies on auttanut.

- Seksissä kohtuullisuutta ei keski-iässä kannata hakea. Pääasia, että seksiä on. Aina kun tekee mieli, kannattaa lähteä keittiöstä makuuhuoneen puolelle. Orgasmi tekee hyvää sydämelle.

-  Kaikilla on opittavaa, jokaisessa iässä ja jokaisessa huoneessa. Sama juttu on kirjoittamisen kanssa, tästä työstä ei jäädä eläkkeelle. Niin kauan kuin kynä pysyy kädessä, haluan kirjoittaa, kolmatta kirjaansa suunnitteleva Kati Tervo summaa IS:lle.

"Ei soita yhtään puhelua"

Elämään kuuluvat lisäksi Jarin päivystykset baarissa.

- Liittomme alkuajoista jokin on muuttunut. Alkuun hänellä oli tapansa notkua baarien tuulikaapeissa kolikkopuhelimissa ja kertoa rakastavansa minua. Puheluita tuli viisi illassa. Vuosia hän soitti tilannekatsauksen ja saapui iloisena pikkutunneilla kotiin. Nyt hän tulee puoli viideltä eikä soita yhtään puhelua.

Itse peruselämä sujuu kahden kirjailijan kodissa sujuu levollisesti ja kotityöt jaetaan tasaisesti, vaikka kumppanina sattuu olemaan yksi Suomen tunnetuimmista kirjailijoista.

- Kun julkaisin ensimmäisen kirjani, niin kyllähän jotkut maalailivat piruja seinille, että nyt siellä ollaan kahden kirjailijan helvetissä. Mutta ei se meille ole koskaan ollut sellaista. Jari on kannustanut minua valtavasti ja on todella ylpeä siitä, että minäkin kirjoitan, Kati Tervo kertoo IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?