Antti Jokinen tunnusti vapun pahoinpitelyt - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Jokinen tunnusti vapun pahoinpitelyt

Ohjaaja Antti Jokinen on tunnustanut vappuyönä sattuneen pahoinpitelyn ja haluaa poliisin mukaan sopia asian.

4.5.2011 13:13

- Kyllä, Jokinen on myöntänyt tapahtuneen, tutkinnanjohtaja Petri Juvonen sanoo.

- Nyt katsotaan, kuinka asianosaiset saavat soviteltua tapahtuneen. Sen jälkeen poliisi päättää, pitääkö juttu lähettää syyttäjälle vai päättää tutkinta.

IS kertoi, kuinka Hollywood-ohjaaja Antti Jokisen epäillään lyöneen miestä kasvoihin vappuna käydyssä kahakassa Helsingin ydinkeskustassa. Ravintola Simonkadun Herkun edustalla sattuneessa nujakassa toisen osapuolen hammas lohkesi, ja hän teki Jokisesta rikosilmoituksen.

Tiistaina tapauksen tutkinta oli edistynyt, ja poliisi tutkii yhteensä kolmea rikosnimikettä. Jokista epäillään pahoinpitelyn lisäksi myös lievästä pahoinpitelystä. Hänen epäillään lyöneen vielä toista miestä, mutta lyönti olisi jäänyt hipaisuksi.

- Asianosainen ei saanut vammoja, joten hänellä ei ole rangaistusvaatimuksia, tutkinnanjohtaja Petri Juvonen kertoi IS:lle tiistaina.

Vappuyön tapahtumat saivat alkunsa yökerho Bläkissä, jossa elokuva-alan ihmiset juhlivat vappua. Samassa nujakassa oli mukana myös näyttelijä Mikko Leppilampi, joka niin ikään on ilmoittanut sovittelevansa tapausta asianosaisen kanssa.

Jokisen tunnustuksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?