Mikko Leppilampea epäillään myös pahoinpitelystä julkkiskahinassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Uusi käänne: Mikko Leppilampea epäillään pahoinpitelystä julkkiskahinassa

Ohjaaja Antti Jokisen lisäksi vappukahinassa epäillään näyttelijä Mikko Leppilampea, johon poliisi ei ole saanut yhteyttä.

3.5.2011 13:37 | Päivitetty 3.5.2011 13:30

Suomen tunnetuimpien elokuva-alan ihmisten osallistuminen vappuna sattuneeseen nujakkaan on edelleen poliisitutkinnassa.

IS kertoi, kuinka Hollywood-ohjaaja Antti Jokisen epäillään lyöneen miestä kasvoihin vappuna käydyssä kahakassa Helsingin ydinkeskustassa.

Ravintola Simonkadun Herkun edustalla sattuneessa nujakassa toisen osapuolen hammas lohkesi, ja hän teki Jokisesta rikosilmoituksen.

Tiistaina tapauksen tutkinta oli edistynyt, ja poliisi tutkii yhteensä kolmea rikosnimikettä.

Antti Jokista epäillään pahoinpitelyn lisäksi myös lievästä pahoinpitelystä. Hänen epäillään lyöneen vielä toista miestä, mutta lyönti olisi jäänyt hipaisuksi.

- Asianosainen ei saanut vammoja, joten hänellä ei ole rangaistusvaatimuksia, tutkinnanjohtaja Petri Juvonen kertoi.

Vappuyön tapahtumat saivat alkunsa yökerho Bläkissä, jossa elokuva-alan ihmiset juhlivat vappua.

Tutkinnassa on tullut ilmi, että jo ravintolassa olisi tapahtunut pahoinpitely. Pahoinpitelystä epäiltynä on näyttelijä Mikko Leppilampi, joka olisi lyönyt ulkopuolista miestä kasvoihin niin, että tämän nenästä olisi ruvennut vuotamaan verta. Leppilammesta ei kuitenkaan ole tehty rikosilmoitusta.

Poliisi on päättänyt ottaa tapauksen tutkittavaksi, mutta koska rikoksen kohde ei vaadi Leppilammelle rangaistusta, loppuu tutkinta varmasti nopeasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?