Matti ja Teppo olivat palaa loppuun 1980-luvulla - Viihde - Ilta-Sanomat

Matti ja Teppo olivat palaa loppuun 1980-luvulla

Suomalaisten suosikkilaulajat Matti ja Teppo Ruohonen kävivät kovilla kierroksilla suosionsa huippuvuosina 1980-luvulla.

Matti ja Teppo ovat tehneet pitkän ja huikean uran.­

23.4.2011 8:37

Matti ja Teppo Ruohonen tekivät biisejä noihin aikoihin myös muille artisteille.

- Se alkoi mennä sillä tavalla överiksi, että tuli turhiakin kokeiluja. Meni pois meidän käsistä, Matti tunnustaa sunnuntaina TV2:lta tulevassa Matti ja Teppo - veljekset -dokumentissa.

- Isoin ongelma oli se, kun rundien jälkeen olisi pitänyt rauhoittua, niin sitten pitikin olla palavereissa Helsingissä, Teppo jatkaa.

Matti ei jaksanut tahtia.

- Alkoi olla niin kerta kaikkiaan loppuun palanut, että sitä oksennettiin tuolla keikkareissuilla. En muista itse, kun oli niin stressaantunut. Piti pysähtyä ja oksentaa välillä tien poskeen.

Stressin lisäksi kaksikolle alkoi kertyä taloudellisia tappioita, joten he päättivät nollata turhat kokeilut.

- Päätettiin unohtaa koko vanha homma, perustaa uusi firma ja tehdään vaan omia juttujamme, ei mitään muuta.

Veljekset laskeskelevat tanssittaneensa neljäkymmentä vuotta kestäneen uransa aikana kolmea eri sukupolvea.  Myytyjä kultalevyjä on kunnioitettavat 28.

Mutta mitalilla oli kääntöpuolensa. Teppo kertoo, että 1980-luvun alussa hänelle syntyi lapset kolmen vuoden välein. Suosio oli huima eikä perhettä ehtinyt nähdä tarpeeksi, mutta jotenkin kaikki pysyi tasapainossa.

- Meitä revittiin sinne sun tänne.

Uralla ei ole ollut hiljaisia vuosia.

- Veri vetää keikoille. Vaimo on huomannut, että tämä on työ, jota yli kaiken rakastan, Matti kehuu.

Hän antaa kunnian vaimolleen, joka on hoitanut kodin ja perheen, minkä takia hänellä on ollut aina turvallinen olo lähteä keikoille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?