7 päivää: Arto tatuoi Tuksun nimen rintaansa

Julkaistu: , Päivitetty:

"Sormus hänen sormessaan saattaa välillä poistua, mutta tatuointi ei poistukaan niin helposti", Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Johanna Tukiainen kertoo 7 Päivää -lehden blogissaan tuoreita tunnelmiaan häämatkan jälkeen. Hän muun muassa kirjoittaa jutelleensa rannalla rakkaudesta paikallisen miehen kanssa.

"Rannalla juttelin kauan aikaa jonkun paikallisen, ison tummaihoisen miehen kanssa, joka puhui sujuvaa englantia. Hän oli kristitty ja puhui ihan älyttömän hienosti yleinsä siitä, mikä on jokaisen ihmisen ihmisarvo. Hän sanoi minulle, että 'Don´t fall in love, stand in love'."

Lisäksi Tukiainen kertoo, että hänen aviomiehensä Arto Länsman otti häämatkan jälkeen rintaansa Johanna-tatuoinnin. Nimen alapuolelle on tatuoitu parin häiden päivämäärä.

"Arton merkki hänen rinnassaan on viesti kaikille hännystelijöille, että pysykää erossa miehestäni, mehän olemme edelleen virallisesti aviopari ja sitä pitää kunnioittaa. Häistämme on vasta muutama kuukausi aikaa. Sormus hänen sormessaan saattaa välillä poistua, mutta tatuointi ei poistukaan niin helposti", Tukiainen kirjoittaa.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt