Pukeudu Harry Potter-hahmoksi ja voita matka Skotlantiin elokuvista tuttuihin maisemiin! - Viihde - Ilta-Sanomat

Pukeudu Harry Potter™ -hahmoksi ja voita matka Skotlantiin elokuvista tuttuihin maisemiin!

Osallistu Ilta-Sanomien Harry Potter ja Kuoleman varjelukset™ - Osa 1 – kilpailuun ja voita ainutlaatuinen matka Harry Potterista™ tutuksi tulleisiin maisemiin. Pukeudu kuin suosikkihahmosi Harry Potter™ -elokuvissa ja ota kuva itsestäsi. Arvovaltainen raati valitsee parhaan asun voittajan ja voittaja palkitaan kahden hengen matkalla Skotlantiin.

13.4.2011 14:59 | Päivitetty 13.4.2011 15:06

Pääpalkinnon voittaja pääse ystävänä kanssa unohtumattomalle matkalle Scotlannin tarunomaisiin laaksoihin ja ylämaille. Yövy neljä yötä joentörmällä korkeatasoisessa hotellissa. Matkusta Tylypahkan henkeen vanhalla höyryjunalla Fort Williamista Mallaigiin, pitkin elokuvasta tuttua Glenfinnan-rautatiesiltaa. Pääset tutustumaan Hagridin mökin esikuvaan ja purjehtimaan Loch Shielle maakotkien liidellessä yläpuolellasi. Matkan lopuksi sinut toivotetaan tervetulleeksi herkuttelemaan perinteiselle Skotlantilaiselle illalliselle säkkipillinsoittajien säestyksellä.

Matka sisältää kahdelle hengelle Helsinki-Glasgow-Helsinki lennot, neljä yötä hotellissa aamiaisineen ja illallisineen sekä ohjelman ja oppaat paikan päällä.

Huom! Toisen matkustajan täytyy olla 18-vuotias ja matkustajilla täytyy olla voimassa oleva passi. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä matkaa voida siirtää tai hyvittää muuna matkana. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Kilpailu päättyy 27.4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tämän lisäksi jaamme 10 kpl lohdutuspalkintoja lukijoiden äänestämille suosikeille. Palkinnot sisältävät Harry Potter ja Kuoleman varjelukset™ - Osa 1 Combon, elokuva aiheisen päiväkirjan ja kynän sekä t-paidan.

Harry Potter ja Kuoleman varjelukset™ - Osa 1 Combo (Blu-ray & DVD) ja DVD julkaistaan 13.4. Lisätietoja elokuvasta osoitteesta http://www.harrypotterjakuolemanvarjelukset.fi. Tästä pääset kuvagalleriaan ja löydät ohjeet kuvien lähettämiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?