Sekoilevan Mel Gibsonin elokuvat The Beaver ja How I Spent My Summer Vacation hyllytettiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Sekoilevan Gibsonin elokuvat hyllytettiin

Mel Gibson: Mitä nainen haluaa, Nelonen klo 21.00

Voi Mel Gibson, minkä teit.­

11.4.2011 7:30

Näyttelijä-ohjaaja Mel Gibsonin sekoilu on vaikuttanut miehen elokuvien levitykseen. The Beaver ja How I Spent My Summer Vacation -elokuvat ovat olleet pitkään purkissa, mutta niiden ensi-iltaa on siirretty toistuvasti eteenpäin.

Syy on Gibsonin sekoiluissa. Näyttelijä on muun muassa joutunut vastamaan oikeudessa ex-vaimonsa Oksana Grigorievan pahoinpitelysyytteisiin.

The Beaver -elokuvassa Gibson näyttelee häiriintynyttä miestä, joka pystyy kommunikoimaan vain käsinukkensa avulla. Elokuvan ensi-ilta oli suunniteltu Yhdysvalloissa viime vuodelle, mutta se siirrettiin tämän vuoden maaliskuun lopulle. Leffa ei kuitenkaan päässyt levitykseen maaliskuussakaan elokuvan toisen päänäyttelijän Jodie Fosterin kiireiden vuoksi. Nyt The Beaverin ensi-ilta on merkitty toukokuulle.

Sekoilu on vaikuttanut myös Gibsonin roolitukseen. Kauhea kankkunen 2 -elokuvan ohjaaja Todd Phillips olisi halunnut Gibsonin näyttelemään tatuointiartistia suositun komedian jatko-osaan, mutta tuotantoyhtiö ei halunnut palkata yksityiselämässään törttöilyttä näyttelijää elokuvaan.

Tänään näyttelijä esittää pääroolia Mitä nainen haluaa -komediassa.

Gibson näyttelee The Beaver -elokuvassa Jodie Fosterin kanssa.­

Mel Gibson ohjasi Passion of the christ -elokuvan.­

Muistatko vielä tämän? Mel Gibson Mad Max 3 - ukkosmyrsky -elokuvassa.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?