Kissamainen Elizabeth Taylor poseeraa alasti - katso kuvalinkki! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kissamainen Elizabeth Taylor poseeraa alasti - katso kuvalinkki!

Kuvankaunis näyttelijälegenda nähtiin lukemattomissa otoksissa, mutta nyt ensikertaa alasti.

2.4.2011 16:19

Daily Mail kertoo yksityisen keräilijän paljastaneen kokoelmastaan kuvan, joka on ikuistettu 24-vuotiaasta Elizabeth Taylorista.

Kuvan on ottanut vuonna 1956 Roddy McDowall, joka oli Taylorin läheinen ystävä, näyttelijä ja valokuvaaja. McDowall lupasi näyttelijälle, että kuva tehtäisiin hyvällä maulla.

Näyttelijä on kertonut rakastavansa miehiä ja kuvassa kissamaisen viehkeä Taylor olikin halunnut antaa kuvan kihlajaislahjaksi miehelleen Michael Toddille. Pian kihlauksen jälkeen he menivät naimisiin ja Toddista tuli Taylorin kolmas aviomies. Liitto oli traaginen ja lyhyt. Reilun vuoden jälkeen Todd kuoli lentokone-onnettomuudessa jouduttuaan myrskyyn New Mexicossa.

Surun murtaman Taylorin kerrotaan antaneen alastonkuvan assistentilleen Penny Taylorille.

Keräilijä Jim Shaudis osti sen vuonna 1980 ja sittemmin kuvan luultiin kadonneen. Shaudis kuitenkin päätti antaa kuvan julkisuuteen Taylorin kuoltua reilu viikko sitten 79-vuotiaana.

Taylor muistetaan upeista rooleistaan muun muassa elokuvasta Paikka auringossa (1951), jossa hänet nähtiin Greg Montgomeryn rinnalla. Hän voitti myös Oscarit elokuvista Ei rahasta (1960) ja Kuka pelkää Virginia Woolfia (1966).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?