Olipa kerran Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen - Viihde - Ilta-Sanomat

Olipa kerran Martina ja Esko

Martina Aitolehti: Martina & Esko: Isku Kolumbiaan, Sub klo 21.00

Martina, Victoria ja Esko valloittavat Kolumbian.

31.3.2011 7:30

Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen yhteinen tarina alkaa muistuttaa hurjine vaiheineen tuulesta temmattua satua.

Kaksikko tapasi toisensa vuonna 2007. Avioliitto solmittiin kolme kuukauden seurustelun jälkeen. Martina, joka rakastaa kaikkea kaunista, halusi järjestää seuraavana kesänä upeat kirkkohäät. Kaikki oli valmista, mutta sadun prinsessa tulikin toisiin ajatuksiin. Häät peruttiin vain muutama päivä ennen h-hetkeä.

Eron partaalla Martina tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin ja halusi Eskon takaisin. Uusi hääpäivä lyötiin lukkoon ja tällä kertaa Martina sai prinssinsä. Sormukset vaihdettiin Meidän häät -ohjelmassa.

Uusi kappale sadussa, ja samalla uusi tosi-tv:n tuotantokausi, sai alkunsa, kun Martina ja Esko kuulivat odottavansa vauvaa. Ohjelma oli päätetty tehdä, ennen kuin Victoria ilmoitti olemassaolostaan. Vauvan myötä ohjelma sai uuden näkökulman, ja viime tammikuussa suomalaiset seurasivat Martinan ja Eskon odotusta Martina & Esko: Vauvakuumetta -sarjassa.

Victoria syntyi kameroiden edessä, joten on ihan normaalia, että taaperon ja hänen Kolumbian-sukulaistensa ensikohtaaminenkin taltioidaan nauhalle. Perhe matkustaa tapaamaan Eskon sukulaisia Kolumbiaan uudessa tosi-tv-sarjassa Martina & Esko: Isku Kolumbiaan. Tosin ohjelman aikana ehtii tapahtua paljon muutakin kuin matka Kolumbiaan ja takaisin. Kaksikon välit rakoilevat, ja satu saa onnettoman lopun. Liitto päättyy avioerohakemukseen terapiasta huolimatta.

Vai päättyykö satu sittenkään? Martina on alkuvuodesta ehtinyt tapailla uutta miestä ja julkaista oman albumin. Uusista tuulista huolimatta vanha suola janottaa. Martina kertoi Radio Aallon haastattelussa pitävänsä yhteistä tulevaisuutta Eskon kanssa ”mahdollisena ja toivottavana”.

Esikoisalbuminsa maaliskuussa julkaiseva Martina Aitolehti tietää, ettei musiikkialalla ole helppo menestyä, etenkään hänen. - Olen valmis tekemään hiton kovaa duunia!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?