Viihde

Helppo elämä loppuu - "Jäi haikea olo"

Julkaistu:

Palkittu Helppo elämä -huijarisaaga päättyy kahdeksanosaiseen loppuhuipennukseen.
Jaana Mikkosta näyttelevä Anu Sinisalo kertoo, että hänelle jäi ikävä Jaanan hahmoa ja koko marraskuussa loppuun saatettuja kuvauksia tekijätiimeineen.

- Jäi haikea, mutta hyvä olo, Anu kertoo.

Tapio Mikkosta näyttelevän Carl-Kristian Rundmanin eli tuttavallisesti Rundiksen mukaan sarja on hyvä päättää nousukiitoon.

Sarjan viimeinen kausi käynnistyy sunnuntaina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Roolista pystyi päästämään irti hyvillä mielin, sillä sarja loppuu hienoon nostatukseen, Rundis lupaa.

Venla-palkintoja napsinut Helppo elämä on koko tekijätiimille suuri ylpeydenaihe: onhan se ainoa suomalaissarja, joka on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta Amerikkaa myöten.

Tällä hetkellä sarjalle etsitään amerikkalaista käsikirjoittajaa, ja suomalaistuottajien haaveissa siintää pilottijakso yhdysvaltalaisella kanavalla.

Helppo elämä on myös optioitu 4-5 muuhun maahan, jossa siitä esitettäisiin alkuperäinen suomalaisversio, mutta joissakin maissa dubattuna.

Suomalaissarja on noteerattu jopa Etelä-Koreassa Soulin festivaaleilla, jossa Rundis voitti palkinnon parhaasta miespääosasta.

Lisäksi sarja ja sen tähtikaksikko ovat ehdolla kesäkuun alussa pidettävillä Monte Carlon tv-festivaaleilla, jossa suomalaisdraama on päässyt kisaamaan samaan sarjaan sellaisten hittisarjojen kuin Lostin ja Dexterin kanssa.

- Kansainvälinen menestys on ollut ainutlaatuinen juttu ja valtava ylpeydenaihe jokaiselle tekijätiimin jäsenelle, Rundis kertoo.

Anun mukaan kansainvälinen huomio nostaa suomalaisten itsetuntoa ja uskoa omaan osaamiseen.

Tämä on nähty aiemmin niin musiikissa kuin elokuva-alallakin.

- Nyt ovet maailmalle ovat auki ja on uskallusta lähteä. Hyvä ylpeys omasta osaamisesta on tärkeää, mutta se on eri juttu kuin että pissi nousisi päähän.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt