Milla Jovovichista tuli toimintaelokuvien kuningatar

Julkaistu:

Milla Jovovich: Pulmuset, Nelonen klo 16.25
Huippumalli Milla Jovovich on siirtynyt entistä enemmän valkokankaalle, ja ennen kaikkea hänestä on kuoriutunut näyttävä toimintasankari.

Ukrainassa syntynyt Jovovich tähdittää videopeleihin perustuvaa Resident Evil -toimintaelokuvien sarjaa. Zombien listimiseen perustuvat elokuvat eivät ole olleet kriitikoiden mieleen, mutta yleisöä se ei ole haitannut. Resident Evil on ollut varsinainen kassamagneetti, jonka viimeisin, neljäs osa Afterlife tuotti pelkästään Yhdysvalloissa 236 miljoonaa dollaria. Nyt tekeillä on viides osa, jonka ensi-iltaa suunnitellaan syksyksi 2012.

Resident Evil oli onnenpotku Jovovichille myös rakkauselämän kannalta. Hänen aviomiehensä Paul Anderson on elokuvasarjan ohjaaja. Pari tapasi ensimmäisen Resident Evil -elokuvan kuvauksissa 2002, ja he menivät naimisiin 2009. Pariskunnan tytär Ever syntyi marraskuussa 2007.

Milla Jovovich on ollut naimisissa kaksi kertaa aiemmin. Ensimmäisen kerran Milla meni naimisiin vain 16-vuotiaana 1992. Liitto Dazed And Confused -elokuvan vastanäyttelijän Shawn Andrewsin kanssa kesti vain kaksi kuukautta. Toisen avioliiton hän solmi Las Vegasissa 1998 ranskalaisohjaaja Luc Bessonin kanssa, mutta onni ei kestänyt vuotta pidempään.

Tänään 14-vuotias Milla Jovovich nähdään vierailevana tähtenä Pulmusissa, kun Bundyt päättävät parantaa taloudellista tilannettaan ottamalla ulkomaisen vaihto-oppilaan.

Kuka?

Nimi: Milla Jovovich.
Syntynyt: 17.joulukuuta 1975 Ukrainassa.
Mallin työt: Aloitti mallin työt 11-vuotiaana. Ollut mm. Revlonin ja L’Orealin kasvo.
Elokuvat: Paluu siniselle laguunille (1991), Dazed and Confused (1993), The Fifth Element (1997), Resident Evil (2002), Resident Evil: Apocalypse (2004), Resident Evil: Extinction (2007), Resident Evil: Afterlife (2010).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt