Viihde

Kun rokkari sekoaa - lue hulluimmat tarinat!

Julkaistu:

Vince Neilille pillastumiseen riitti sinappi, Kings of Leonille laimeat fanit ja Axl Roselle keikkaa videoinut fani.

Mötley Crüen laulaja Vince Neil pillastui löydettyään "vääränlaista" sinappia takahuoneestaan. Hän paiskasi tarjoiluastian takahuoneen seinää päin. Ikävä kyllä se pomppasi takaisin ja osui Neilia suoraan peukaloon. Tulos: yksi sairaalaan kiidätetty nolostunut laulaja ja yksi peruutettu keikka.
 

Kings of Leonin nokkamies Caleb Followill hermostui faneihin Readingin festivaaleille, koska hänen mielestään fanit eivät olleet tarpeeksi intohimoisia.

- Tiedän, että olette täynnä Kings of Leonia. Mekin olemme täynnä Kings of Leonia. Mutta olemme työskennelleet kovaa...ja me perkule soikoon olemme Kings of Leon, joten haistakaa p**a! hän karjui yleisölle.
 

Axl Rose tunnetaan miehenä, joka antaa odottaa itseään lavalle. Viime toukokuussa Suomessa Gunnarit olivat vain vajaan tunnin myöhässä, mitä voi pitää jonkinlaisena saavutuksena. Use Your Illusion -kiertueella 1991 Rose näki yleisössä fanin, joka taltioi keikkaa videokamerallaan. Rose yritti stage-divata yleisöön, jotta voisi kohdata fanin silmästä silmään. Koska hän epäonnistui siinä, laulaja lopetti koko show'n. Kun bändi poistui lavalta, keikkapaikalla puhkesi mellakka, joka tuhosi bändin soittimet ja areenan. 60 fania joutui paikattavaksi sairaalaan.
 

Rose sai aikaiseksi vuotta myöhemmin toisen mellakan Montrealissa. Guns N' Roses oli yhteiskiertueella Metallican kanssa. Epäonnisen Metallican solisti James Hetfield joutui pyrotekniikan polttamaksi ennen keikan alkua. Gunnareiden olisi pitänyt mennä lavalle paikkaamaan Metallicaa sovittua aikaisemmin, mutta eihän se Roselle kelvannut. Kun laulaja vihdoin pääsi lavalle, hän lopetti soittamisen yhdeksän biisin jälkeen. Keikkapaikkana toimineella Olympiastadionilla puhkesi mellakka, joka laajeni kaduille asti.
 

Whon rumpali Keith Moon oli heikossa hapessa San Franciscon keikalla vuonna 1973. Won't Get Fooled Againin alkaessa Moon pyörtyi. Kylmän suihkun jälkeen Moon yritti palata takaisin lavalle soittamaan, mutta siitä ei tullut mitään. Niinpä Pete Townsend kysyi yleisöltä, löytyisikö sopivaa rumpalia paikkaamaan Moonia. 19-vuotias Scott Halpin ilmoittautui ja veti setin kolme viimeistä biisiä loppuun. Moon kuoli viisi vuotta myöhemmin vain 32-vuotiaana.


Creed onnistui vetämään Chicagossa keikan, joka oli niin huono, että fanit olivat viemässä Creedia oikeuteen. Creedin laulaja Scott Stamp sekoili sanoissaan, kieri lattialla ja kulki edestakaisin lavan ja takahuoneen väliä. Hän väitti esiintymistään persoonalliseksi rock-teatteriksi, mutta neljä fania piti sitä pikemminkin vitsinä ja haastoi bändin oikeuteen. Rahojaan ja parkkimaksujaan takaisin vaatineet fanit selittivät Stappin olleen niin sekaisin, ettei hän pystynyt laulamaan yhtäkään Creedin kappaletta kunnolla. Tuomari päätti asian Creedin hyväksi, mutta bändin maine oli saanut tahran.

 

Osataan sitä popmaailmassakin

 

Amy Winehousen yleisö buuasi, kun sekoileva laulajatar omisti erään kappaleista hänen vankilassa viruvalle poikaystävälleen Blake Fielder-Civicille 2007.

- Tiedoksi niille, jotka buuaavat. Odottakaahan vaan, kun poikaystäväni pääsee linnasta. Tarkoitan sitä! hän uhkaili yleisöään.

Winehousen kiertue peruttiin seuraavana päivänä. Fanit vaativat rahojaan takaisin.


Elton Johnin temperamentti on niin oikukas, että hänen puolisonsa David Furnish halusi vuonna 1997 Elton Johnista tehdylle dokkarille nimen Tantrums and Tiaras (raivokohtauksia ja tiaroja). Elton John hermostui totaalisesti brittipoliiseille, jotka passittivat hänet kävelemään keikkapaikalle 45 metrin verran. Tie oli suljettu kuningasperheen takia. Se ei estänyt Johnia kiljumasta poliiseille, etteivätkö nämä tiedä, kuka hän on.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt