Helppo elämä -sarja palaa ruutuun uusin jaksoin

Julkaistu:

Palkitun näyttelijän Carl-Kristian Rundmanin mielestä rooli rikollisperheen isänä, Tapio Mikkosena, on ollut hänen uransa merkittävimpiä.
Pian se taas alkaa, Helppo elämä. MTV3:n kotimaisen suosikkidraaman kolmas ja viimeinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin sunnuntaina 3. huhtikuuta.

- Odotan itsekin uutta kautta mielenkiinnolla, sillä en ole nähnyt siitä valmiina kuin trailerin, Carl-Kristian Rundman sanoo innoissaan.

- Luvassa on hyvin korkeajännitteinen kausi, jossa käänteitä riittää.

Rundman näyttelee sekä katsojien että kriitikoiden kiittämässä sarjassa Mikkosten rikollisperheen isää, Tapiota. Rooli toi Rundmanille parhaan miesnäyttelijän Venla-palkinnon vuosi sitten, ja viime syksynä hän pokkasi roolista parhaan miespääosan palkinnon Soulin kansainvälisillä draamafestivaaleilla.

- Oli aika mahtavaa, kun ihmiset tulivat kättelemään sanoen "the best actor in the world", Rundman nauraa.

Rundman rankkaa Tapio Mikkosen roolin uransa parhaimpiin.

- Tapio on varmasti toistaiseksi tärkein roolini kameran edessä. Rooli on ollut henkilökohtaisesti hyvin merkittävä työ ja kokonaisuus, ja olen siitä ylpeä, hän sanoo.

Viimeisen tuotantokauden kuvaukset päättyivät marraskuussa, ja Rundman on palannut näyttämölle.

- Vaikea sanoa, kummasta pidän enemmän, teatterista vai kameralle näyttelemisestä, nautin molemmista tosi paljon.

- Juuri nyt olen mukana Teatteri Vantaan näytelmässä ja syksyllä on luvassa vierailurooli vielä pienemmällä näyttämöllä Teatteri Jurkassa. Kun tehdään pienessä tilassa ja lähellä yleisöä, siinä ikään kuin yhdistyy teatteri ja kameran edessä näytteleminen, Rundman intoilee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt