Sanna Saarijärvi: Ei ole lottovoitto olla yhdessä näyttelijän kanssa

Julkaistu:

Pirunpelto-komediasarjan uusien jaksojen kuvaukset ovat pitäneet Sanna Saarijärven kiireisenä.
Näyttelijän ja hänen miehensä Hermanni Seppälän perheessä eletään kuuluisia ruuhkavuosia. Sanna on nelivuotiaan Fannyn äiti sekä Hermannin kahden lapsen äitipuoli. Tv-sarjan kuvausten lisäksi Sannaa työllistää Helsingin Kaupunginteatteri.

- Pitää olla pirun onnellinen. Olen 40-vuotias nainen ja saan tehdä näin hienosti vaihtelevia töitä. Minulla on kiinnitys Suomen ykköstaloon. Jos olisin pelkästään puhelinsoittojen varassa, voisi olla kovat vuodet tulossa.

Sanna asuu perheensä kanssa Keravalla ja käy töissä Helsingissä.

- Ajan harjoitusten jälkeen Keravalle, haen lapsen tarhasta, touhuan kotona ja ajan illaksi takaisin teatterille. Hermanni tulee hirveästi vastaan. Ei ole lottovoitto olla yhdessä näyttelijän kanssa, joka on illat poissa kotoa.

Saarijärvi–Seppälä-perheessä kannustetaan toisia ja annetaan vuorotellen tilaa toisen aikuisen työlle. Sannalle näytteleminen on rakas ammatti, jonka tuomaa elämänrytmiä hän ei pyytele anteeksi.

- Kunnianhimo työtä kohtaan ei häviä, vaikka perustaa perheen ja saa lapsia. Olen hyvällä tuulella kotona ja voin hyvin, kun saan tehdä työtä, josta tykkään. Perheestä saan voimaa ja syvyyttä työhöni. Tämä on elämäntapa.

Pirunpellon Piiku Tyrjälän roolin Sanna Saarijärvi kokee omakseen. Hän on Tyrjän betonin toimitusjohtaja, intohimoinen tahtonainen, jonka nenälle ei hypitä.

- Piiku on suorasukainen. Ehkä suhtautumisessani häneen on mukana salaista ihailua. Vaikka olen saanut ääneni aika hyvin kuuluville, joudun joskus nielemään asioita.

Pirunpellon uusi, toinen tuotantokausi käynnistyy ensi keskiviikkona. Luvassa on kuuden jakson verran lisää vehkeilyä ja vääntöä soramontuilla ja kunnantalolla.

- Pirunpelto on maalaiskomedioita dramaattisempi. Luvassa on isoja käänteitä, jotka tuovat hahmoihin lisää syvyyttä. Pääsen näyttelemään Piikusta kaikkia ääripäitä, Sanna kertoo.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt