Megadeth-laulaja pelästyi: "Voi Luoja, kuolen Venäjällä" - Viihde - Ilta-Sanomat

Megadeth-laulaja pelästyi: "Voi Luoja, kuolen Venäjällä"

Megadethin laulusolisti Dave Mustaine vakuuttaa, ettei illan konsertti Helsingin Jäähallissa ole vaarassa, vaikka hän saikin eilen pahan sairauskohtauksen edellisessä konserttikaupungissa Pietarissa.

17.3.2011 18:50

- Eilen oli huono päivä. En edes tiennyt, selviäisinkö Helsinkiin, sillä minut yritettiin eilen illalla Pietarissa laittaa sairaalaan, laulaja tunnustaa.

- Pari tuntia ennen keikan alkua sairastuin äkkiä. Virtsani oli täynnä verta. Lääkärintarkastuksessa minulta löytyi munuaiskivi. Minä kuitenkin esiinnyin ja niin teen myös täällä. Tarvitaan enemmän kuin munuaiskivi, että minut saadaan lavalta!

Dave kuitenkin myöntää, että keskiviikkoilta oli tiukka paikka.

- Ehdin ajatella, että voi Luoja, minä kuolen Venäjällä. Kuinka kauhea ajatus!

Suomalaiset sukujuuret isänsä puolelta omaavalla Davella on myös tunnettuja suomalaisia ystäviä, joista jotkut saattavat olla tulossa illan konserttiin. Dave seuraa mielellään jääkiekko-otteluita ja hän on tutustunut vuosien varrella muutamiin suomalaisiin NHL-pelaajiin.

- Ossi Väänäsen ja Janne Niinimaan kanssa olemme oikein ystäviä. Puhuin juuri Ossin kanssa. Toivon meidän tapaavan tänä iltana, Dave paljastaa.

Metallimaailman voimahahmoihin jo yli parikymmentä vuotta kuulunut musikko on tätä nykyä myös kirjailija, sillä hänen muistelmansa Mustaine nousivat hiljattain Yhdysvaltain myydyimmäksi kirjaksi. Tällä viikolla kirja ilmestyi myös suomeksi.

Torstaina iltapäivällä Dave jakoi faneilleen nimikirjoituksia uutuuskirjaansa Suomalaisessa Kirjakaupassa. Paikalle saapui liki 500 Megadeth-fania, jotka saivat kohdata suosikkinsa ilmielävänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?