Jessica halusi avioon – Justin jänisti?

Julkaistu:

Poppari Justin Timberlaken ja näyttelijä Jessica Bielin yllätysero muutama päivä sitten on saamassa uuden käänteen.
People-lehden mukaan eron taustalla saattoi olla Timberlaken kammo avioliittoa kohtaan.

Hollywoodissa on kiertänyt eron jälkeen sitkeä huhu, jonka mukaan Biel yritti painostaa Timberlakea kosimaan ja astelemaan kanssaan alttaria pitkin.

Neljä vuotta Timberlaken kanssa seurustelleen Bielin painostus on saattanut mennä kuuroille korville, sillä Timberlake tunnetusti nauttii parisuhteista ilman sormusta sormessaan. Hän seurusteli esimerkiksi ennen Bieliä monta vuotta Cameron Diazin kanssa, mutta hekään eivät koskaan menneet edes kihloihin.

Ex-pariskunnan lähipiiri on kuitenkin kiirehtinyt puolustamaan Bieliä ja Timberlakea. He väittävät, ettei avioliittopuheet olleet välitön eron syy. Nimetön ystävä sanoo People-lehden haastattelussa, että avioliittopuheet eivät olleet suhteen rikkonut tekijä yksistään. Ystävä paljastaa, ettei pariskunta käynyt koskaan sormuskaupoilla.

Bielin ystävä puolestaan painotti, ettei avioliitosta ollut edes puhetta.

- Jessica ei edes ajatellut naimisiin menoa, anonyymi ystävä sanoi.

- Pariskunta halusi eri asioita elämältä. He ajautuivat vähitellen erilleen, eräs lähipiiristä kuitenkin myönsi.

Aiemmin huhuttiin, että avioliittopuheiden lisäksi suhde kaatui Timberlaken pettämiseen. Hänen huhuttiin olevan ihastunut Black Swan –tähti Mila Kunikseen. Kunis on myöhemmin kieltänyt, että hänellä olisi mitään säpinää Timberlaken kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt