4-vuotias Suri Cruise käyttää vieläkin tuttia! - Viihde - Ilta-Sanomat

4-vuotias Suri Cruise käyttää vieläkin tuttia!

Aikuismaisesti pukeutuva, korkokengissä tipsutteleva ja meikkiä käyttävä Suri Cruise, 4, ei olekaan vielä aivan niin aikuinen, mitä kuvista voisi päätellä.

Suri Cruise, 4, ei olekaan vielä aivan niin aikuinen, mitä kuvista voisi päätellä.­

7.3.2011 21:26

Kuuluisien vanhempiensa Katie Holmesin ja Tom Cruisen silmäterä nähtiin nimittäin äitinsä kanssa ostoksilla tutti suussa!

Katie ja Suri viettivät äiti-tytär-päivää Kanadan Vancouverissa sillä välin, kun Tomppa oli kuvaamassa Vaarallinen tehtävä 4 -elokuvaa samassa kaupungissa.

Suri kuvattiin tutti suussa ja pehmonalle kainalossa, kun hän astui äitinsä kanssa ulos Granville Islandilla sijaitsevasta lelukaupasta.

Monet vanhemmat pitävät tärkeänä yleisiä suosituksia, joiden mukaan lapsilta olisi hyvä ottaa tutit pois näiden ollessa reilun puolen vuoden ikäisiä. Surin vanhemmille tämä periaate ei selvästikään ole ollut yhtä tärkeä, vaikka tuttien pitkäaikaiskäyttö voi aiheuttaa mm. purentaongelmia.

Suria on pidetty muutenkin hieman hemmoteltuna, ja hänen vanhempansa kantoivat Suria hyvin pitkään myös sylissä.

Suria hemmotellaan myös uusilla trendivaatteilla. Yhden päivän shoppailukierroksellakin Suri ehti vaihtaa kertaalleen jopa päällystakkiaan kiiltävänpunaisesta trenssitakista vaaleaan villakangastakkiin.

Katie on aiemmin myöntänyt, että hänen tyttärensä rakastaa shoppailua ja muotia.   - Kun astelimme tässä yhtenä päivänä ulos eräästä kaupasta, niin Suri totesi sormellaan osoittaen, että minä haluan mennä tuonne. Hän osoitti kauppaa, joka oli selvästi kauempana, sillä hän näki siellä mekon, jonka hän halusi, Katie kertoi.   - Sanoin, että wau, Suri! Sinä se vasta olet jotain! Valitsit mekon, joka on jalkapallokentän etäisyydellä sinusta.

Katie Holmes on kertonut, että hänen tyttärensä rakastaa shoppailua ja muotia.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?