Hymy: Arto Länsmanin ilta päättyi itkukohtaukseen

Julkaistu:

Johanna Tukiaisen sulhasen Arto Länsmanin ilta päättyi Hymy-lehden mukaan onnettomasti.
Lauantaina Saariselällä avioituneet Johanna Tukiainen ja Arto Länsman päätyivät avioliiton satamaan useiden myrskyjen jälkeen.

Pariskunnan häitä juhlittiin lauantaina näyttävästi, mutta Hymy-lehden mukaan sulhasen ilta päättyi kyyneliin.

Kahden aikaan aamuyöllä Arto Länsman nähtiin Lutto-nimisen baarin edestä itkemästä. Sulhanen makasi Hymyn tietojen mukaan maassa ilman ulkovaatteita. Länsmanin kasvot olivat maata kohti ja hän näytti itkeneeltä.

Länsmanin tuttavat tulivat paikalle tukemaan murheen murtamaan sulhoa. Länsmanin itkukohtauksen tarkka syy ei ole tiedossa, mutta MTV3:n saamien tietojen mukaan Länsman olisi jossain vaiheessa iltaa suutahtanut morsiamelleen ja tätä tanssittaneelle miehelle.

Johanna Tukiainen puolestaan kerrotaan juhlineen vieraiden kanssa aamun pikkutunneille saakka.

Johanna Tukiaisen paljon puhutut häät eivät muutenkaan sujuneet täysin suunnitelmien mukaan. Tukiaisen morsiusneidoista kaksi ei päässyt paikalle.

Sisko, Julia Tukiainen on 7 Päivää -lehden mukaan katkaisuhoidossa, eikä siksi voinut osallistua juhliin.

- On todella harmi ja surullista etten pääse oman rakkaan siskoni häihin, Julia valitteli Facebook-profiilissaan.

Toinen morsiusneito, BB-Henna Kalinainen puolestaan teki Tukiaiselle oharit eikä saapunut hääpaikalle. Kalinainen tunnusti 7 Päivää -lehdelle, että ohareiden syynä oli pommiin nukkuminen.

- Olen itkenyt ja nolottaa aivan kauheasti! Olin torstaina ihanilla deiteillä, mutta ilta venähti liian pitkäksi. Nukuin aamulla pommiin. Olin aivan paniikissa, kun heräsin vasta iltapäivällä. Lippuja ei voinut enää vaihtaa ja en päässyt Lappiin, Kalinainen selitteli 7 Päivää -lehdelle. 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt