Anna Anka Ruotsalaismiljonäärit -ohjelmassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna Anka nostatti myrskyn mielipiteillään

Anna Anka: Ruotsin miljonääriäidit, Nelonen klo 20.00

Anna Anka esittelee miljonäärirouvan elämäntapaa.­

28.2.2011 6:00

Ruotsin miljonääriäidit ehdittiin kuvata ennen Anna ja Paul Ankan avioeroa vuonna 2010. Ensimmäisessä jaksossa Anna Anka paistattelee vielä miehensä Paul Ankan mukana Atlantic Cityssä.

Pariskunta meni naimisiin Sardiniassa kesällä 2008. Anna on 30 vuotta ex-miestään nuorempi. Avioliitto ei ollut ruusuilla tanssimista, vaan pariskunnan riitoja selvittämään jouduttiin useaan otteeseen kutsumaan poliisit.

Anna syntyi Puolassa, mutta ruotsalainen pariskunta adoptoi hänet kolmen vanhana. Lapsuus kului Bjuvin pikkukaupungissa.

1993 Anna muutti Yhdysvaltoihin pärjättyään Miss Hawaiin Tropic-kilpailussa. Hän työskentteli mallina ja kunto-ohjaajana. Anna Anka kuvaa itseään mielellään taistelijana, joka on selvittänyt tahdonvoimallaan tiensä ryysyistä rikkauksiin.

Anna on tullut tunnetuksi vahvoista mielipiteistään kotiäitiyden ja perinteisen naisen mallin puolesta. Hän nostatti kohun Ruotsissa julistautumalla Newsmillin haastattelussa roolimalliksi, jota ruotsalaisnaiset tarvitsevat.

Haastattelussa hän laukoi muun muassa, että vaippoja vaihtavat tasa-arvoiset ruotsalaisisät ovat säälittäviä, ja että ruotsalaisnaiset ovat menettäneet kosketuksensa luontaiseen naisellisuuteensa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?