Hayley Williams - Paramoren laulusolisti hurmaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin taistelee Paramoren laulusolisti Hayley Williams!

Paramore-yhtyeen taitava laulusolisti Hayley Williams käänsi vaikeudet voitoksi Etelä-Amerikan kiertueen alkaessa.

Hayley Williams kantaa raskasta taakkaa kiertueen onnistumisesta.­

21.2.2011 12:38

Paramore-yhtyeen kiertue lähti käyntiin loppuunmyydylle yleisölle Belo Horizontessa, Brasiliassa.

Yhtyeen johtohahmo Hayley Williams kertoo omilla sivuillaan lisäksi, että yhtye alkaa levyttää uutta materiaalia heti, kun Etelä-Amerikan kiertue on ohi.

- Yksityiskohdat eivät ole vielä täysin selvät, mutta tulossa on uusi levy, joka julkaistaan nimellä In the Mourning, Hayley kertoo.

Fanit voivatkin huokaista jo helpotuksesta, sillä myös demoklippi levyltä on jo julkaistu.

Viimeinen eli kymmenes keikka päättää kiertueen 4. maaliskuuta Venezuelassa.

Vaikeuksien kautta voittoon!

Paramore-yhtye on lähtöisin Tennesseestä, Yhdysvalloista. Yhtyeen levymyynti on noussut muutamassa vuodessa yli miljoonaan.

Paramoren musiikissa tuntuvat vahvat melodiat punk-tyylisen kitararockin tukemana. Hayley Williamsin laulutaitoa ihastellaan jopa klassisen musiikin piirejä myöten.

Sympaattisen Hayley Williamsin arveltiin joutuvan elämänsä kovimpaan rääkkiin, kun yhtyeen Etelä-Amerikan kiertueen toteutumisen ylle alkoi kerääntyä tummia pilviä. Yhtye joutui toipumaan kitaristi Josh Farron ja rumpali Zac Farron erosta yhtyeestä.

-   Haluamme näyttää faneillemme, että yhtyeellä on hieno tulevaisuus edessä Hayley Williams kommentoi tilannetta toiveikkaasti ennen kiertueen alkua.

Yhtye ilmoitti jo joulukuun alussa kotisivullaan järjestävänsä kiertueen Etelä-Amerikassa.

Kriisien jälkeen yhtye jatkaa nyt kokoonpanossa Hayley Williams (laulu, koskettimet ja kitara),  Jeremy Davis (basso, taustalaulu) ja  Taylor York (kitara)

Hayley Williams esiintyi yhdysvaltalaisen laulaja B.o.B.n singlellä Airplanes, joka julkaistiin viime vuoden huhtikuussa. Se pelasti monen Paramoren fanin kesän. Kappaleesta tehty musiikkivideo teki Hayley Williamsin tunnetuksi myös niille, joille Paramore oli vielä uutta.

Hayley Williamsin notkea laulutaito kerää kehuja.­

Paramoren laulusolisti Hayley Williams osaa villitä yleisönsä.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?